Neurofibromatóza u trojročnej
Ahojte, u mojej skoro 3 ročnej dcérky majú podozrenie práve na túto chorobu ☹ a v nasledujúcich dňoch budeme hospitalizované v nemocnici aby jej urobili vyšetrenia . Je tu niekto, kto absolvoval takéto vyšetrenia s malým dieťaťom? čo presne jej tam budú robiť? a kedy sa vlastne dozvieme výsledky? viem, že sa to posiela na genetiku a na výsledky sa bude čakať skoro dva roky /ak si to neuhradíme zo svojho, na čo momentálne nemáme/. Akým iným spôsobom sa dá zistiť, že ide práve o túto chorobu? ...ach tak veľmi sa bojím 😢 😢 😢
@janka_266 ako ja ked som volala vceta sestricka ze vysledky su sle ze doktorka tam nie je. Twk snad keby po ne pridem tak mi ich ma kto dat. Tak adi sestricka nemoze bez doktorky 🤷♀️
A ako to funguje to objednanie na druhy termin? My sme boli prvy krát teraz. A potim pred druhou hospitalizaciou sa chodi aj predtym do tej metabolickej ambukancie? Alebo uz len vzdy na hospializaciu?
@kimaka27 podľa mňa sa dá ísť určite aj osobne tam len by som sa informovala sestričky ci tam vôbec niekto bude z doktorov co majú toto na starosti a v správe je napísané že za koľko mesiacov bude ďalšia magnetická a kedy písať o termín neskutočne ze nevedia dat informácie však je to dôležité
Ahojte, idem vám napísať našu skúsenosť. Na MR sme boli vo februári. Týždeň co týždeň som vyvolávala za výsledky, vždy s odpoveďou od sestričky, že sme na zozname, že máme čakať na telefonát od Dr. Brali sme to s mužom, že veď keď nevola, tak je všetko ok. Bohužiaľ , v piatok o 19:07 nám dr zavolala, že malý ma nález a musíme ísť na kontrolné mr, termín nám dá vedieť. Zosypala som sa. Dúfam, že za termín zavolá skôr ako 4 mesiace

@dada0902 dnes som volala o vysledky... a aj ma sestricka dvihla ale ze doktorka tam nie je a potom ze o pol h man volat, a ked som volala tak stale tam nebola. Ako sestricka mi ppovedala, ze doktorka mi aj zavola a aj ked tak po tretej len nevolala 🤷♀️ tak teraz neviem ci len stvrtky sa moze volat alebo msm skusit sj zajtra alebo na oddelenie zavolat alebo osobne sa ist spytat ? No neviem