Neustále odkašliavanie štvorročného dieťaťa
Maminky,stretli ste sa so stalym odkasliavanim? Syn odkasliava nonstop, uz nam to neskutocne ide na nervy..on si to ani neuvedomuje,robi to automaticky..aj sme ho na to upozornovali - nepomohlo,aj si nevsimali,ale je to take iste. V spanku to nerobi. Robi to aj pri hre,aj pri jedeni,po jedeni,jedine ked mu 2-3 kratke rozpravky cez den pustim vtedy to nerobi..vylucili sme mliecne vyrobky,mlieko, nepije a neje nic studensie. Mudr dal sirup na kasel, nezlepsilo sa to,skor mam pocit,ze je to este horsie 😔
Ked sa ho opytame, ze preco to robi,tak povie,ze je smadny. Napije sa a opat odkasliava - furt 🤦
Mate niekto prosim podobnu skusenost? Co pomohlo?
Dakujem
zbavil ale doktor to kontroloval samozrejme robil kontrolne odbery..vam dal na 3 tyzdne atb a ocividne to tym haslo...cele zle
@moosh ....riešila som to u dcéry....v spánku nič ale cez deň v kuse ...najprv som myslela ze nejaká alergia ... obehali sme krčné rtg, vysetrenie krvi chlamýdie a nič....až na alergo lekárka že ešte spiromertiu skúsi....zistila jej slabu kapacitu pluc, nasadila sprej a odkasliavanie prestalo za pár dní..
Toto bude asi neurotický tik. Nie je z niečoho nervózny? Nemali ste nejakú zmenu? Nestalo sa niečo?
@hivanik no nasa toto mava takmer celorocne uz vyse roka. Na alergo sme boli, krcnom, ze alergia z krvi vylucena, sliznicu nema ako alergik, nesopli, oci ju nestipu. Ale objavi sa to na jesen a jar. Teraz je chvilku klud. Na zaciatku tohto celeho mala Staphylokoka zlateho v nose, to sa preliecilo Unifloxom (aj to som len vyzobrala id doktorky, ze vraj ho netreba preliecovat ☹)a pomohlo. Na 2 mesiace a potom zas. Skusali sme aj Aerius sirup, ci predsa nie alergia...Nic. od kasla nic. V noci nekasle. Tak este skusime na tu spirometriu sa pytat, lebo muz ma alergicku astmu. Kludne to moze byt toto ☹...
Je to na 99% alrgia,dajte antihistaminikum a riešte alergol. vyš. a protialergické opatrenia v byte.
@janinah ...dcéra v tom čase antihistaminika užívala na alergo sme chodili aj sama lekárka najprv odporučila ísť k moru že sa to skludni....A nepomohli ani pobyt pri mori....tak potom ta spirometria
...dcéra mi tvrdila ze to nevie ovplivnit že to ju samo núti si stále odkadliavat....Mne až odľahlo keď to po tom spreji prešlo....
moj syn 5r to zacal robit minuly rok. V noci klud a cez den stale,par dni pauza a opat. Zistili alergiu...
Mne to pride bud na reflux alebo astmu
dcera to tak mala, v nasom zdravotnictve to boli strasne peripetie to povysetrovat, ale vysledok bol
ten, co som si aj myslela - silna alergia (sezonna), pomohol jej inhalator na priedusky a antihistaminika.

vysetrili mu krv na mykoplazmy a chlamydie??