Neustále plačúce 7 mesačné dieťa
Prosím vás 🙏🏼 Sme doma pozitívny od soboti
Mala mi od večera robí že 20min spí 20min plače celu noc aj dneska cely deň nemá teplotu tak čo jej môže byt som hotová 🙈🙈😪 mame skoro 7mesiacov
Nekrčí nôžky? Syn mal tak koliky
My teda nemáme Covid, ale odkedy sa kúri, tak sa mi v noci malá 7m budí s plačom pravidelne kvôli nošteku. V tom suchom vzduchu sa jej zdurí sliznica a nevie dýchať…takže často vetráme, postupne znižujeme teplotu a kvapkáme pravidelne Aliamare. A lepší sa to.
@beatrixx123 moj 7 mesacny stale plakal. Isla som na pohotovost a nic nezistili. Plakal stale, tak som isla k pediatricke a ked to vyzeralo, ze opat nic nezisti, povedala som jej nech sa pozrie do usi. Mal zapal str.ucha ale bez hnisu, takze nic nebolo vidiet. Dostal atb.
@mayka730 dávame nurofen ale stále plač ako keby ani nezaberal studené obklady dávam aké stále plač 🙈
@silviazlat koliky nemáme urcite
@beatrixx123 zubky uz mate?
@junovedievca spodné len a očividne nám pôjdu vrchné
Vyzerá dneska že to budú asi zúbky

To ze nema teplotu neznamená ze ju nieco neboli ..možno hlavicka mozno hrdlo ..mozno idu zubky ..co vieš:( skus jej dat od bolesti nurofen ..určite za tým plačom je nejaká bolest ...skore uzdravenie my sme si tým z malou prešli tiež (covidom )