icon

Nevoľnosti u 4-ročnej dcéry.

dominika_79
11. feb 2020

ahojte, mojej malej 4ročnej dcérke býva často zle.... väčšinou pred spaním a veľa krát zvykne aj zvracať... neviete mi poradiť čo by jej mohlo škodiť alebo čo by jej mohlo byť? Ďakujem... lebo som už z toho bezmocná... samozrejme som to už riešila aj u doktorky... ale tá si myslí že je to niakou zlou stravou ale ja sa snažím aby jedla zdravo a poriadnu stravu a papá aj v škôlke...

Strana
z2
dominika_79
autor
12. feb 2020

@stanulienkat no hej ale ja neviem z čoho by mohla mať strach

dominika_79
autor
12. feb 2020

@cormeum no už len koronavírus by mi chýbal

dominika_79
autor
12. feb 2020

@cormeum no ďakujem 🙂

cormeum
12. feb 2020

@dominika_79 Mna by ani vo sne nenapadlo ti napísať, že je to koronavírus...to napísala iná diskutujúca...vôbec nechápem, prečo niečo také vôbec vytiahla do tejto diskusie, ked existujú rôzne vírusy, ktoré napádajú tráviaci trakt. Koronavírus je niečo úplne iné, tu už nezachádzajme. Veľa šťastia, nech sa rýchlo zistí, čo to je.

dominika_79
autor
12. feb 2020

@cormeum no dúfam a ďakujem

bibistec
13. feb 2020

@dominika_79 a nedá sa jej pred spaním povysávať vysávačom? Tie sople? Ja by som aj ORL aj návštevu alergologa zvážila. Môže mať kôli nosnej mandlí zadnú nádchu že jej proste všetko zateká do zadu. Možno bude treba v tomto období aj kortikoidy . Uvidíte my sme až tak zle nemali že by dcéra zvracala. A na noc by som vyvysila vankúš a uvidíte aby jej to nezatekalo. Ale samozrejme môže byť aj x ďalších pricin

miriam11
13. feb 2020

@dominika_79 ja to skôr vidím ako súvis s tými zatekajucimi soplami. Zbierajú sa jej a potom ich musí vyvracat. Stravou, ani s črevami to nebude. Aj bábätká zatekaju sople a potom vracajú. Skus ísť týmto smerom.

peterajova
13. feb 2020

@dominika_79 No hernia to urcite nie je.

lenka2710
13. feb 2020

@dominika_79 môžu to byť aj tie sople, ja keď som bola s malou u orl, tiež sa mi tam pozvracala a Dr že to z tých hlienov, lebo hlieny niesu stráviteľné
Ja keď mám sople, tak tiež zvraciam alebo ma minimálne ponatahuje
Ale môže to byť naozaj hocičo, od psychiky, cez intolerancie, alergie a neviem co ešte! Keby to bol nejaký vírus, to by asi nezvracala stále! A nemôže mať helicobaktera v žalúdku?? Kamoškina mala ho mala a tiež jej bývalo zle a bolelo ju bruško

Strana
z2