icon

Nezabrali vašim deťom antibiotiká?

27. dec 2022

Dcera ma uz 8my den antibibotika, mala horucky, hnisave hrdlo atd. Najprv horucky zmizli, par dni ok a dnes ma zas zvysenu teplotu 37.5 a ked jej pozriem do hrdla stale tam ma ten biely povlak na mandliach 😏 stalo sa vam ze antibiotika detom nezabrali ? Co potom dali hned dalsie ine ? Zajtra zavolam dr samozrejme ale uz som z toho nestastna. Clovek si mysli ze sa aj dolieca ked uz dostanu lieky

Strana
z2
evkaor
2. jan 2023

My sme mesiac po hnisavej angíne, opäť máme kašeľ, ten nočný hlavne, zajtra ideme tiež na odbery. Daj vedieť ako ste dopadli. Zaujíma ma to.

autor
2. jan 2023

@evkaor no veru aj u nas je to asi uz 3 tyzdne odkedy zacala, kasel sice ustupil uz je to lepsie, ale to hnisave hrdlo ma stale a dokonca rano aj trocha hnisave oci ako mala na zaciatku choroby. Ja uz tiez neviem, jasne dam vediet aj vy dajte kludne 🙂 akurat ze u nas sme to mali vsetci doma anginu hnisavu, tak si myslim ze asi mononukleoza to nebude nezda sa mi zeby sme ju tak rychlo dostali od seba v odstupe par dni ? Tam je tusim dlhsia inkubcna doba. Ale uvidime som zvedava aj ja

autor
5. jan 2023

@evkaor tak jej dnes potvrdili mononukleozu z krvi. A vy ste ako dopadlo ?

evkaor
5. jan 2023

My prekvapivo dobre. Po tom ako nám nasadila dokt erdomed, hneď prvú noc dieťa bez kašľa. Tak som ráno volala dokt a dohodli sme sa na o dsledovaní, dnes sme spolu volali, liek bude brat dlhšiu dobu a odber sa zrušil. Dokt jej trafila liek, veľká spokojnosť. Vám niečo dala?

autor
5. jan 2023

@evkaor ano dala jej isoprinosine na inunitu, a ostatne doriesim s nasou dr pondelok, ze este by sa mala objednat na sono bruska atd. Ale ze podla protilatok by mala mat uz tu najhorsiu fazu za sebou. No len maly jej brat ma zas zvysenu teplotu, ocka opuchnute cervene, ale jeho nemohla uz riesit ked mu nebrala krv. Tak prinajhorsom pohotovost, a ked nie doriesim s nasou dr pondelkk.

Strana
z2