icon

Nočný des u 8-ročného, resp. niečo nepomenovateľné

sissa_il
25. nov 2022

Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu ohľadom syna 8 ročného. Keď bol menší tak sa nám sem tam dvakrát do roka stalo že mal Niečo akoby nočný des. Do 2 h od zaspatia sa zobudil A hrozné sa bál triasol nevedel o sebe a Nespoznával ma. Sťažoval sa na bolesť hlavy na čele a nato sa riadne pozvracal. A vždy keď mal tento nočný des tak jednoducho vyzeral akoby pomäteny A mal halucinácie a následne sa vždy nato pozvracal.
Dlhšiu dobu nič. Potom sa to opäť vrátilo asi pred pol rokom. To bolo ešte tiež také že sa Bal, Halucinácie a zvracanie. Odvtedy nič a teraz viac ako týždeň noc čo noc do 2 h od zaspatia Sa zobudí, úplne pomäteny Vždy ho bolí tá hlava, pozvracia sa len sem tam.
Ale už je to trochu iné lebo sa nebojí ale behá po byte ako Splašený, do toho dosť nadáva, hrozné kričí a včera večer dokonca rozbil v kuchyni kávovar a vravel že vyskočí von balkónom. A celkovo už má aj spoznáva, už si niektoré veci aj pamätá nie ako predtým. Vždy tak vraví že ho čo si ťahá že niečo vidí že čosi počuje. Boli sme aj detského lekára ale tento zatiaľ nerieši. Neviem čo mám robiť lebo je to dosť nebezpečne pre neho aj pre nás trvá to tak 5 minut Tento jeho stav. Len je to stále horšie a horšie. Ako píšem on už si to aj celkom pamätá čo robil a keď mu to skončí po tých 5 min. tak je z toto ho dosť nešťastný.
Poprosila by som niekoho ak má s týmto skúsenosti že ako mám postupovať. Či si mám vyhľadať nejakoho psychológa alebo nechať odporucit k neurológovi,.... Ďakujem za odpovede

Strana
z2
juditkaa
17. dec 2022

@melonik7 dakujem za radu áno aj ja som to uz niekde citala ...dnes v noci to bolo uz lepsie dali sme pred spanim sirup radepur ..presne v ten cas ked sa budi sa zacal trochu triast alé hned to preslo a spal uz kludne do rána..

Strana
z2