icon

Nosilo vaše dieťa prilbu na preležanú hlavičku?

gabuska333
23. júl 2014

Ahojte. Su tu nejake maminy,ktorych deticky nosili prilbu na prelezanu hlavicku. Prosin napiste mi 🙂

ellca123
•
23. júl 2014

ake stare mate dietatko?
prelezana hlavicka sa da "napravit" tak do 1roka
len otacajte babo a mente polohu /v pravo,lavo/pri dojceni
svagrina kojila z jedneho prsnika a synovec ma prelezanu hlavku/dnes vek 8r/

co na to dets. lekar, rehabilitacny?

aliza
•
23. júl 2014

Ano, moj syn nosil, od 4mesiaca. On nemal symetricku hlavku od narodenia a to by sa bez prilby nevyrovnalo. Neviem, co presne chces vediet, su tu temy o prilbach, tak si ich mozes vyhladat a diskutovat.... zalozila si otazku, da sa odpovedat iba raz.a ty nemozes reagovat

micha1979
•
23. júl 2014

Ahoj. Moj syn mal plagiocefaliu lahky az stredny stupen, dost prelezanu hlavicku ale vzadu ako zrezanu ked lezis na chrbte stale. Neurologicka nas poslala na detsku ortopediu s tym, ze nech nam predpisu remod. helmu ale tu nam doktor neschvalil, ze len polohovat a polohovat a sa to aj upravilo.

ewelinna
•
23. júl 2014

Ahoj, nasmu sa hlavicka sama sformovala 🙂 po zlezani ani chyru, ani slychu nastastie...v roku 2006 som ani netusila o nejakej prilbe na hlavku....

nicolle21
•
23. júl 2014

nas maly mal vo veku tvojho synceka mierne prelezanu hlavku, ked lezal na chrbatiku (vtedy oblubena poloha), otacal ju mierne doprava, potom to tak aj vyzeralo ☹ napravilo sa mu to samo, aj ked som sa na ot pytala pediatricky.. ona je dost proti takymto veciam, jasne, pokial ide o tazku deformaciu, ale bezne mierne zalezanie hlavicky sa zvykne napravit samo, dieta by som netrapila prilbami