icon

O koľko dní ste si predĺžili pobyt v nemocnici s novorodeneckou žltačkou?

sandrita_v
2. mar 2025

Dcerke dnes zistili novorodenecku zltacku. (Zajtra sme mali ist domov za sestrickou :/). Este jej teraz na obed budu merat hodnoty, lebo nie je moc zlta , ake su vysoke. Zaujima ma ale, ako dlho sa vam s tymto predlzil pobyt v porodnici.

Mam ju teraz v izbe pri dennom svetle pri balkone. Sestricka vravela ,ze to zatial staci a uvidime ci bude potrebovat fototerapiu v inkubatore...

anavixy
2. mar 2025

Ak bude mat fototerapiu tak tam bude (vzhladom k tomu ze asi nema extra vysoke hodnoty) 12h (plus pauzy na papanie, zvycajne to vychadza na 14h celkovo), zajtra kontrolne odbery a po nich domov. Tak to ide u nas. Niekedy tie hodnoty nie su uplne na FT a tak sa to kontroluje opakovane a na 4. den predsa dieta ide pod FT…
Kedze vy ste mali ist az zajtra, nic nie je stratene a vas pobyt sa mozno nepredlzi vobec, alebo o jeden den.

taktotedanie
2. mar 2025

O 6 dni

gab1sol
2. mar 2025

@sandrita_v prvá mala slabú, stačilo slniečko v izbe. Druhá mala silnejšiu, cez noc bola pod lampou, cez deň som ju dávala na slniečko a pustili nás o deň neskôr.

nelca84
2. mar 2025

@sandrita_v o jeden den

lucia147852
2. mar 2025

My sme boli s prvou kvoli žltačke týždeň a druhou až 10 dni.

mirro
2. mar 2025

10 dní sme boli

zabka79
2. mar 2025

@sandrita_v 3 dni

minesasubu
2. mar 2025

ja som rodila pondelok a piatok sme išli domov
zltačku mal okolo 200 tak nás pustili domov , slabo sal mlieko tak preto ale ku koncu pobytu v nemocnici sa to zlepšilo a aj hodnoty zltačky išli dole

michaela329
2. mar 2025

@sandrita_v o deň, ožltol nám ako citronik ráno, keď nás mali prepustiť. Ale po zavedení UM pekne papal, takže hodnoty išli behom dňa pekne dole, na druhý deň už sme išli.

biba_18
2. mar 2025

my sme boli v pôrodnici 10 dní a z toho bol dosť dlho pod svetlom... a to ani neožltol ako citrónik...

vkatush
2. mar 2025

Záleží, aké má hodnoty.
Ja som bola s mojím týždeň a potom nás pustila primárka s tým, že mám prísť na kontrolu o 2 dni, moja mama so mnou bola dokonca 2 týždne.
Ale sú také, čo majú nízke hodnoty a kľudne ich pustia normálne, len musia prísť na kontrolu o 1-2 dní, nech zistia, či sa to zlepšilo.