Obavy z choroby 2,5-ročnej dcérky
Ahojte. Možno zakladam diskusiu pre vlastné ukludnenie, tak sa vopred ospravedlňujem. Som s malinkou (2,5roka) v nemocnici so zápalom stredného uška, odvčera. Dali sme si izbu osamote, s vlastným wc, čiže na chodbu nechodíme vôbec. Je tu veľmi veľa detičiek s rotavirusmi a podobnými mňamkami, z ktorých mám hrôzu. Prosím vás , je šanca že sa domov dostaneme bez nejakej choroby ?! 🙏 Viem že odpoveď na túto otázku je maximálne hypoteticka, no ajtak by som chcela nejako upokojiť prosím . Ďakujem
@monuliak9 ja som so 6 mesacnou lezala na detskom oddeleni, boli sme tam same na celom oddeleni.domov sme si napriek tomu priniesli 6tu chorobu 🤷♀️ cize jedine ze ju sestricka nakazila.
Úprimne, šanca, že sa domov dostanete bez nejakého "votrelca", je dosť malá ... tie detské oddelenia to je semenište bacilov, vírusov ... aj my, s jedným sme prišli, s ďalším odtiaľ odišli.
@monuliak9
@monuliak9 keď ste sami, s vlastným WC, pravdepodobnosť je malá. Dôležité je umývať si ruky, hlavne pred jedlom. Bude dobre.
hlavne si uvedom že takýto stav keď ju bolí len uško a ty ju držíš len v postielke je pre ňu horší ako keby sa v izbe hrala....priniesť to tam môže sestrička, lekár, upratovačka....vírus sa šíri vzduchom , nie len dotykom🙂aj tanier jej držíš v rukaviciach? robiť môžeš čokolvek, ak sa má nakaziť, tak sa nakazí.....s takýmto tvojim prístupom budeš uplne psycho keď nastúpi do škôlky a mesiac čo mesiac ti bude chorá doma....

@monuliak9 ja som lezala so synom na plucnom infekcnom,chodili sme aj po chodbe do spolocnej jedalne a pod a nastastie sme nic nedoniesli.drzim pelce,nech je malej cim skor dobre.