Občasný tras u 2,5-ročnej dcéry
Ahojte, prosím poraďte či máte skúsenosť. Dcéra 2.5 ročná občas sa potrasie ako keby ju striaslo od zimy. Keďže sme začali odplienkovávať všimla som si že potom si cvrkne do nohavičiek. Može to byť kvôli tomu alebo mala by som to riešiť? Vidím to približne 2-3x denne. Vývoj, rozprávanie ok, je pri tom pri vedomí a trvá cca 1-2sekundy. Ďakujem,
@reky1992 Ja to robim obcas tiez a to mam 32 😅. Dnes ma akurat tak striaslo a syn sa ma pyta "Mami potrebujes cikat?" a ja ze anoo, hned som letela na zachod. 😁 Inac to robi aj moj syn, ma 3 roky, takze si myslim, ze je to bezne 😉.
Robila to aj kamoškina malá, tiež v približne rovnakom veku. Na 2 sekundy sa zatriasla, a bola tak akoby mimo. Zistili jej epilepsiu. Brala 3x denne nejaký sirup, keďže mozog sa ešte vyvíja. Teraz má 5 rokov a žiadne lieky už neberie, chodia však pravidelne na kontroly. Určite by som s tým zašla k lekárovi.
Riešila som toto očosi skôr, musela som to natočiť neurologičke, boli sme viackrát na eeg, (ekg) a našťastie na nič sa neprišlo. Robí to ale dodnes cca 1,5 roka. A áno bolo aj podozrenie na epi.
určite k neurologovi nech vylúči epilepsiu.

@reky1992 netreba jej vtedy velmi cikat a snazi sa zadrzat, ale uz to velmi nejde?