icon

Od akého veku sa môže dieťa nahrievať soluxom?

mia576
11. sep 2017

Od akeho veku sa moze nahrievat dieta soluxom? O chvilku mame 6 mesiacov a uz 2 tyzdne nas trapi chrapcanie v nosteku a nejde uz nic odsat.

janinah
11. sep 2017

pozri si anatomiu nosovej dutiny,či správne odsávaš,odsávačku treba dávať kolmo akoby k záhlaviu ,nie hore k čelu...solux v tomto veku určite nie

marlenka222
11. sep 2017

@mia576 1. K tomuto lieku nepribalili letak s moznostou pouzitia lieku? 2. Ked nas trapi a my mame 6 mesiacov, ty si kludne daj. 3. Zdravy rozum zapoj, skus aj ine moznosti napr.bylinky, caje popripade zvlhci prostredie.

mia576
autor
11. sep 2017

@janinah neodsavala som prvy krat... a nie sme ani prvy krat chori... na zaciatku choroby toho islo viac a teraz uz nic

janinah
11. sep 2017

@mia576 bola som orl sestra...x mamičiek nevie správne odsávať ani ked odsávajú stýkrát...ak to robíš dobre tak ok.....kvapni kvapky napr. nasivin podla veku ,skús odsať po chvíli, ,ak nejde,tak to nechaj tak

mia576
autor
12. sep 2017

@janinah odsavam kolmo. O tomto viem. Bral pamycon tak neviem ci teraz moze este aj nasivin. Ja mu striekam physiomer a potom skusam take tie babske recepty ako cibula a materske mlieko a nic nepomaha