icon

Od koľkých rokov môže chodiť dieťa samé k doktorovi?

18. sep 2021
Strana
z2
dahra
18. sep 2021

@belllinka - ja podpisujem od 2011 u pediatričky do osobitných záznamov aj to, že mi vydala zdravotnú kartu potrebnú k návšteve odborného lekára. Každá návšteva je podpis, ak sa stane, že som prišla so všetkými deťmi, za každé osobitne podpisujem.

uzanka16
18. sep 2021

@belllinka precitaj si https://www.medipravnik.sk/pravne-clanky/inform... , a ako som vyssie pisala stalo sa u nas ked som bola u lekarky, ze tam dievca dostalo zachvat a bolo same bez rodicov, dalsie dieta odpadlo, co mu prislo zle pri brani krvi - zas bolo same

missviolet
18. sep 2021

@aduskatt fi, to sa menilo pisledne roky? :O ja mam 28, od 15 som sama chodila k obvodnej, neurologicke, zubarke, na rehabilitacie... aj som podpisovala a nikto nic tie roky...

aduskatt
18. sep 2021

@missviolet ja som chodila sama tiež skoro, ale proste naša pediatrička a aj zubár vyžadujú moj podpis, tak musím chodiť so synom aj keď má už 17

belllinka
18. sep 2021

@uzanka16 ak by mu mali brat krv, tak by som isla s nim. A odpadnut z choroby alebo z nieco ineho moze predsa hocikde, nieken u lekarky, ale aj ked je chory sam doma. A s takym velkym dietatom si PN nedavam

mamamasama
18. sep 2021

ako 11-12 rocna som chodievala k lekarke uz sama...

Strana
z2