icon

Odsávate nošteky aj v drastickejšej polohe?

eririka
15. júl 2022

Odsavate nosteky aj trosku drastickejsej polohe? Mam na mysli, znrhybnit, priaadnut, c i ako?

stastnamamana4
•
15. júl 2022

@eririka keď som sama doma tak áno, bohužiaľ inak to nejde, ale všetko s mierou aby nebola trauma🙈 inak pomáhajú aj deti pri malom, ale v noci ich nebudem budiť, tak musím sama nejako ruky chytiť☺️

saxana000
•
15. júl 2022

Ano cim su starsi tym viac sa brania.dieta poloz na postel obkrocmo obsadni pricap nohy zadkom ruky zacvakni pod kolenami chmatni hlavu a rychlo povysavaj.drasticky ale ucinne 30 sekund a je vybavene..radsej takto nez prepichovat dutiny.sopel musi von!
Preto treba naucit fukat cim skor.nos potiadne vystriekavat ponahrievat..mne pridu strasne drasticke tie konvickove preplachy na to som sa nikdy neodhodlala..

zuzanka.zuzu
•
15. júl 2022

jasneee najmä keď som zistila, že sa mu nepáči len to znehybnenie pretože ako ho pustím tak HNEĎ krik/plač/rev/kopanie prestanú 😉 samotné odsávanie je ok, to dokonca niekedy drží aj sám hlavičku lebo vie že sa mu uľaví (ozaj len niekedy pomáha 😀 )

tanyan
•
15. júl 2022

Ja som používala len tú hadičkovú s prepadom (bez vysávača) a s výnimkou asi 2 pokusov som to vždy robila v spolupráci s dieťaťom ako hru. Urobila som strek morskej vody do vzduchu, potom som strekla do nosa a robila som opičky, aby sa na mňa dcéra pozerala a smiala sa a popri tom som šermovala s hadičkami a vytiahla všetko podľa potreby. Od začiatku to brala ako hru a potom ani väčšia nerobila cirkus. Skôr si sama vypýtala hadičky, ak sa jej nedalo dobre vysmrkať.

hennyinnsbruck
•
15. júl 2022

Ano casto mavala sople a nechcela odsavat som ju dala na chrbat ja na nu nohami jej ruky „prilahla“ a slo to… teraz sama povie mama odsat😄

guiseppinka
•
15. júl 2022

Ano, nemam naladu a nervy sa dotahovat a hodinu prehovarat kvoli 30 sekundam odsavania... Kedze zo soplov vie byt rychlo zapal ucha, tak odsavam nasilu... Nas dr ma na to krasny vyraz - laskyplna brutalita.

eririka
autor
•
15. júl 2022

@guiseppinka Tak presne, je pre ich dobro, páči sa či nie 😊