ja som odsavala, vyrazne sa u nas tymto skratilo liecenie vzdy. A aj pohodlie, lebo ked sa to riadne urobilo tak to malo nejaky efekt. Aj ucinnost kvapiek atd, je podla mna lepsia na cisty nos... neviem dokedy sme to pouzivali, podla toho ako bolo najvia chora ale 2-3roky, robila som to ja aj nasilu ak bolo nutne, ale to fakt vinimocne, pretoze som si vsimla ze treba tym niekedy proste pootacat, naklonit a vytiahne viac hlienov ako ked si to len torsku opatrne dieta prilozi k nosu :D Samozrejme ratam sopel = ked je chora, nie take bezne nic co si vyfuka/utrie dieta .. a nie nevytahovala som odsavacku 20x denne.
ja som odsavala, vyrazne sa u nas tymto skratilo liecenie vzdy. A aj pohodlie, lebo ked sa to riadne urobilo tak to malo nejaky efekt. Aj ucinnost kvapiek atd, je podla mna lepsia na cisty nos... neviem dokedy sme to pouzivali, podla toho ako bolo najvia chora ale 2-3roky, robila som to ja aj nasilu ak bolo nutne, ale to fakt vinimocne, pretoze som si vsimla ze treba tym niekedy proste pootacat, naklonit a vytiahne viac hlienov ako ked si to len torsku opatrne dieta prilozi k nosu :D
Samozrejme ratam sopel = ked je chora, nie take bezne nic co si vyfuka/utrie dieta .. a nie nevytahovala som odsavacku 20x denne.