icon

Odstránenie a skrátenie krčných mandlí: Kedy operáciu odložiť?

Dnes o 07:13

Dobry den o par dni nas caka operacia. A maly tym ze v noci dycha ustami ma rano skaredo odklasle aj zo 3 krat. Volala som na kliniku povedali mi ze problem kasel ani sopel neni. Jedine ze nemoze mat horucku pripadne hnacku a zvracacku. Ale mne sa to aj tak nezda. Zajtra idem doktorke .. nech ho pozrie .. myslite ze ju radsej prelozit? Dakujem

anonym_2430c5
Dnes o 07:34

@anonym_autor Na klinike ti dobre povedali, nie je to problém. Kľudne mu zákrok urobia.

alison11
Dnes o 07:35

@anonym_autor Ahoj,neboj sa na ORL odborníci Vám budú vedieť povedať,mojim synom obom nosné odstránili mladšiemu v 3rokoch a staršiemu v 5rokoch mladšiemu laserom zmenšili krčné popravde pomohlo to na pár rokov u mladšieho tohto roku v 12rokoch zistil ORL,že má skrivenú prepážku,preto chrápe ak má nádchu sa mu upchá tá dierka úplne až v 18tich najskôr môžu zoperovať,lebo je vraj vo vývine zatiaľ nevedia nič z tým robiť.Chodte na ORL odborníci Vám budú vedieť naisto povedať čo pomôže Vášmu dieťatku.

autor
Dnes o 07:40
@anonym_2430c5

@anonym_autor Na klinike ti dobre povedali, nie je to problém. Kľudne mu zákrok urobia.

@anonym_2430c5 len ten kasel je fskt skaredy.. odklasle si skaredo .. tak chcrlavo plus ako keby hlieny mal .. uz som tam volala povedali ze to problen neni .. ale ma strach z toho ze ked ho to bude drazit a odkasle si aby mu to nezacalo krvacat

alison11
Dnes o 07:54
@anonym_autor

@anonym_2430c5 len ten kasel je fskt skaredy.. odklasle si skaredo .. tak chcrlavo plus ako keby hlieny mal .. uz som tam volala povedali ze to problen neni .. ale ma strach z toho ze ked ho to bude drazit a odkasle si aby mu to nezacalo krvacat

@anonym_autor preto treba aby pozreli na ORL zrkadielkom v krku nebolí to len ke´d to horúce zrkadlo dajú povedia nedýchať je to chvíľka netreba sa bát drobcovi vysvetliť,že mu len chcú pomôcť aby vedeli čo to spôsobuje aby sa mohol vyliečiť.

anonym_2430c5
Dnes o 08:18
@anonym_autor

@anonym_autor Pred zákrokom ho na klinike vyšetria, ak by to bolo zlé. Rozhodnú o odložení oni.