icon

Omodranie nad perou 10-mesačného dieťaťa

ingrida1127
7. dec 2022

Dobrý večer prajem vie mi tu niektorá maminka povedať čo by mohlo znamenať jemné omodranie nad hornou perou?
Malinká má 10 mesiacov.
Ďakujem za každú odpoveď.

anjelicek26
7. dec 2022

Tak od chladu az po problem zo srdieckom ma napada vselico. Spomen to co najskor lekarke.

hilda08
7. dec 2022

@ingrida1127 nas kvoli tomu poslala na kardiologiu, mal taku strbinku medzi komorami, bol pozorovaný, same sa to zrastlo ked mal asi rok a pol

ingrida1127
autor
7. dec 2022

@hilda08 ja som si to dnes všimla prvý krát nie som si istá ale niečo sa mi marí že som jej to už videla len si naozaj nepamätám .
😥 Aj teraz to ešte má a to som si všimla ráno.
Zajtra zavolám lekárke

ingrida1127
autor
7. dec 2022

@anjelicek26 ďakujem, áno zajtra jej budem volať

hilda08
7. dec 2022

@ingrida1127 ja som si to u môjho ani nevsimla ale ked plakal u dr vsimla si to ona, uz ked ma na to upozornila som to videla aj ja….fakt by som si to bez nej asi nevsimla, ale on to mal len ked plakal, v pokoji nie

ingrida1127
autor
7. dec 2022

@hilda08 ja dnes pri obliekaní

lamonita
7. dec 2022

Ahoj, kojis? Mojej sa to raz stalo. Vcucla si hornú peru a ako sala tak sa jej urobila podliatina. Samozrejme, nechcem nijako zlahcovat tvoju situáciu... len píšem svoju skúsenosť 😉

mamickalisticka
7. dec 2022

Ahoj, presne takéto niečo si spominam u nášho syna, keď bol cca v takom veku, keď sa plazil, najprv sme si mysleli že ma modrinu, ak mu uletela hlava pri plazeni ale bolo to dlhšie, doktorka nám kazala len sledovat a same to zmizlo nakoniec.. a nič to nebolo

ankare
7. dec 2022

@ingrida1127 nápis do skupiny Zdravotníci na MK

elia9
7. dec 2022

Aj mňa hneď napadlo srdiečko, možno vás dr pošle pre istotu na kardiológiu a budeš kludnejšia..

ingrida1127
autor
8. dec 2022

@lamonita ahoj nekojim

ingrida1127
autor
8. dec 2022

@ankare ďakujem