icon

Opakované odbery u bábätiek: Čo očakávať?

lesiaoldi
14. máj 2024

Ahojte, dnes mi volala pediatrička, že malému musia zopakovať odbery z päticky, neviem dôvod, bola som v takom šoku, že som sa na nič nezmohla. Za dva dni máme termín..Povedala mi len, že niekedy sa to tak stáva, že je málo krvi a odbery nie sú dobré, neviem, či vyšlo niečo zvýšené alebo sa im nepodaril len odber.. Zajtra musím zavolať a spýtať sa lebo nevydržím do štvrtka. Máte niekto podobnú skúsenosť? 28.4 nás pustili z pôrodnice a dnes, 14.5 mi volali..Som z toho dosť na prášky. Je pravda, že sa ozvú po skríningu, iba keď sú zlé výsledky? Nechcem byť mesiac v strese, či jedného dňa nezavolajú..Ďakujem za všetky informácie

Strana
z2
lesiaoldi
autor
15. máj 2024

@anavixy aha,tak môže byť. Ani sestrička u pediatričky mi nekazala ísť nalačno, ale tá pani z toho skriningoveho strediska ma poprosila, tak radšej pôjdeme..Aj to môže možno niekedy skresliť výsledok, ktovie

drianaa
16. máj 2024

@lesiaoldi u nás to doktorka pozerala v počítači svojom a povedala mi, že dôvod boli tie nejasné výsledky by cystickú fibrózu, tak neviem, podľa mňa majú dôvod. Ale tak hlavne je, aby bolo všetko v poriadku. Naozaj sa toto stáva oveľa častejšie 🙂 inak, my sme tiež neboli nalačno, dokonca mám pocit že v nemocnici keď mu brali prvýkrát, tak sme išli hneď ráno, ešte sme spali len nás zobudil sestrička tak nepil vtedy mliečko, ale u pediatričky pil určite, nie tesne pred lebo sme šli autom, ale doma sa nakojil

lesiaoldi
autor
Autor odpoveď zmazal
lesiaoldi
autor
Autor odpoveď zmazal
drianaa
18. máj 2024

@lesiaoldi neozvali sa ani nám, tiež nám doktorka len povedala, že do 5 pracovných dni sa ozvú, ak niečo nebude v poriadku. Takže som si potom keď to prešlo, vydýchla. A na ďalšej poradni to spomenula doktorka ešte, že to bolo teda v poriadku

lesiaoldi
autor
Autor odpoveď zmazal
lesiaoldi
autor
Autor odpoveď zmazal
juliavolna
12. okt 2025
@lesiaoldi

@rk123
A myslíš, že mi to v tej BB povedia? Skúsim predsa zavolať sestričke a potom keď tak do tej BB. Lebo na nervy som

@lesiaoldi ahoj aj si volala fo BB

Strana
z2