Opakované synechie vulvy - prosím len mamičky s osobnými skúsenosťami
Ahojte.
Prosím kto máte skúsenosti so synechiou vulvy u dcérky, ktorú ste museli riešiť opakovane?
Zostručním, nakoľko nemám rada dlhé vypisovanie :
problém som si všimla ja, cca v 1 roku, zákrok sme podstúpili opakovane (asi 4x) s tým, že nech robím čokoľvek problém sa vracia. Som z toho nešťastná. Dcérka má už 2 roky 9 mesiacov a rátam, že do ambulancie ju už tak ľahko nedostanem, ale budem musieť.... Sú aj iné reálne možnosti vyriešenia problému ako opakovane na zákrok? Do akého veku budem musieť s ňou chodiť ak mi na jej zdraví záleží? ˇAno, čítala som cca do 6 rokov. Ďakujem pekne.
Máte niekto skúsenosti? Veľmi ocením skúsenosti mamičiek s odstupom času, ktoré majú už tieto problémy za sebou :o( Mária
Ďakujem za info :o)
@maria417 dobry den, mohu se zeptat, zda se u dcerky zlepsila situace? Ja to totiz u me uz temer 7 lete resim od jejiho narozeni,nebo spise co mela 6 mesicu a poprve srust. Co jsem cetla vas prispevek, uplne soucitim, protoze to mame fakt stejne. Delala jsem vse mozne, srusty uz obcas rozrusim sama doma, protoze ma z lekaru a teto oblasti fakt trauma, ale samozrejme ani me nenecha a je to priserny boj psychicky a vlastne i fyzicky. Jsem z tohoto na dne ja i ona a tez me zajima, zda to nekdo proste prestal resit a upravilo se to pak samo. Mam uz nacteno tolik studii jak ceskych, tak o zahranicnich a neni to vubec vec hygieny, ale hormonalni (proto mast Ovestin zabira, ale jelikoz je to hormonalni mast, pediatri jej nechteji holcickam predepisovat, coz chapu). Jenze ted “babo raď”, resit nebo nechat byt? :(

pozri aj tu... https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/synechia-zrastene-pysky-a-posvovy-vchod-u-dievcatiek-2/