icon

Opakujúce sa zvracanie

3. sep 2023

Maminky, mate niekto dietatko, ktore ide z plneho zdravia do nechutenstva, nasledne je nepokojnejsie, take nesvoje, unavene, vystupa mu teplota, vacsinou niekde medzi 37,8-38,2. Vyspi sa, pozvracia (nema co vracat, len vodu, kedze napr pol dna aj viac nejedlo), teplota mu spadne, vyspi sa a akoby sa nic nedialo? Pripadne sa este raz vyvracia a vyspi a hotovo. Nic ho neboli, nic netrapi, len je velmi slaby a unaveny. Opakuje sa nam to uz cca treti ci stvrty raz kazde 2-3 mesiace. Ak ste sa stretli, co bolo pricinou? Nie su to virozy, nemame sa kde nakazit. Dakujem Vam, ja uz som na prasky...

zuzkaa1991
•
3. sep 2023

Vek dieťaťa??
Zalezi od veku starsie moze byt stresy zo škôlky a skoly nervozita alebo potravinove intolerancie

luccija
•
3. sep 2023

Choď k lekarke a popis..nemôže to byť z nejakého jedla nevidíš súvislosť?ako je veľký?

autor
•
3. sep 2023

@zuzkaa1991 stres nepocituje ziadny. Dialo sa to aj pocas prazdnin, doma pohoda. Ma 6. A gastro mame vsetky intolerqncie vylucene. Z jedla to nebude. On zvracia v podatate iba vodu. Vacsinou je uz dost hodin bez jedla. Ak aj medzi vrqcanim 1 a 2 nieco zje, je to stravene :(

kacena4
•
4. sep 2023

nema bolesti hlavy? dcera ma migreny od 4r taketo ze zvracia a prespi aj 12-24 hod. drzim palceky nech zistite co je príčina

zuzkaa1991
•
4. sep 2023

Zvlastne ale na gastre nevedia podrobne zobrat testy na potraviny tak mi bolo povedané....skúsiť alergo...moze byt stres len nepozna ten pocit...co pije?len čistú vodu??krv u detskej aku ma ci daco nechyba.....

autor
•
4. sep 2023

@zuzkaa1991 krv ma vlastne v poriadku. Mini odchylky, nic vazne..hlavicka ho neboli, tiez som sa pytala. A stres naozaj nie. On je lahko citatelny a stres na nom badat od babatka. Ale dakujem vam. Urcite ideme smer neurolog. Len kde nejakeho najst. Ach jaj

zuzkaa1991
•
4. sep 2023

Moze byt aj seknuta krcna chrbtica nelezi na gauci zle zle sedenie atd