Operácia srdiečka u novorodenca

livia1997
25. nov 2022

Dobrý večer chcem sa vás opýtať včera sa mi narodil krásny syn miery má krásne 3480g 50cm cisárskym rezom no v noci sa im nezdalo jeho dýchanie má niečo so srdiečkom previezli ho na Kramáre v BA pôjdu ho operovať hneď ako dosiahne prvý týždeň života povedali mi že táto srdcová vada ktorú má je normálna niektoré deti potrebujú operáciu iné nie chcem sa spýtať mali ste niektora takýto prípad skončilo to šťastne ? Je to vytúžený syn po 4rokoch prosím normálne odpovede ďakujem.

pribinak
25. nov 2022

Poradiť neviem, ale držím drobcekovi palce 🍀🍀🍀

ankare
25. nov 2022

@livia1997 silno držím palce!

andreatytler
26. nov 2022

@livia1997 Pomohlo by ak by si udala presnu diagnozu aby sa tu zeny mohli prihlasit ak ich deti mali taku istu dagnozu. Podla opisu ze "ma nieco so srdieckom" sa to neda.
Moj kolega mal vnuka, ktory bol operovany na srdce ked mal par dni a teraz je uplne zdravy. Aj operaciu zvladol velmi dobre.
Zda sa ze taky drobec to bude mat tazke s operaciou, ale oni tie drobciatka su asi ovela odolnejsie ako sa nam javia.
Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo.

jaga18
26. nov 2022

Ahoj, my máme v práci vela detičiek, ktoré boli operovane v DKC, v prvom týždni života. Tiež viacerí známi majú túto skúsenosť. Za mňa, nepoznám jediný prípad, kde by to nedopadlo dobre ❤️ Ono väčšinou ide o falotovu tetgralogiu, to je dnes už rutina. V DKC sú naozaj odborníci, ti najlepší a majú špičkové vybavenie. Viem, že
To nie je ľahké ale neboj sa, mysli na to, že všetko bude fajn.

pampeli
26. nov 2022

@livia1997 ak si na fb, prid do skupinky Srdieckovo - skupina rodicov a deti s vrodenou srdcovou chybou, tam sa dozvies viac nez tu ❤ a ak chces, napis spravu aj mne

drake122
26. nov 2022

@livia1997 Podľa tohto inteligentného opisu sa dá predpokladať, že má PDA- perzistujúci ductus arteriosus, a v tom prípade bude v poriadku prevažná väčšina detí.

livia1997
autor
28. nov 2022

@andreatytler ide o to že ani doktori ešte dnes nevedia presne iba sa dohadujú dnes majú zasadnúť zatiaľ mi iba toto povedali že náš jurko ma mat zo srdiecka dve tepni a ma iba jednu hrubu a tu druhu mu tam idu voperovat a že je to náročná operácia ale tu v kramaroch to už robili no nesmú už nastať žiadne komplikácie ani počas operácie ani po operácii nikto mi nevie zaručiť že to vyde dobre ja len potrebujem ako takú istotu pretože už nevládzem

livia1997
autor
28. nov 2022

@pampeli áno som idem sa tam prihlásiť ďakujem pekne ♥️ a vy ste ako na fb ?

andreatytler
28. nov 2022

@livia1997 Verim ti ze to musi byt neskutocne narocne. Si velmi silna. Urcite si si uz precitala co to na internete o tomto probleme. Zda sa ze je to operovatelne a vyhliadky su celkom dobre. Velmi drzim palce aby ste boli coskoro doma a zdravi.