icon

Oranžovo-hnedé bodky na chodidle: Čo to môže byť?

veronikadamianko
22. okt 2024

Dobry den neviete mi niekto poradit co to a z coho to moze byt synovi sa to vyhodilo na nozke v nedelu..konkrolovala som aj topanku ci nieco tam nebolo ale nic ..stretli ste sa s tym niekto ? Dakujem moc za pomoc

Oranžovo-hnedé bodky na chodidle: Čo to môže byť?
kiki68
22. okt 2024

@veronikadamianko presne toto sme mali a zmizlo to, vraj to moze byt ako nejaky post efekt choroby ruka/ noha/ usta. Ale ani Boh nevie. Zmizlo to za dva tyzdne samo od seba. Nechapali sme. Nikto pre to nenasiel ziadne vysvetlenie, vratane lekara

glade22
22. okt 2024

Umyť si to skúsila?

veronikadamianko
autor
22. okt 2024

@glade22 ano skusila efekt ziadny

veronikadamianko
autor
22. okt 2024

@kiki68 ako chory bol mal den horucku ale nic ine ani mu dr.nic nedala brat ..takze ci by z toho ?no neviem 🤷 Ako aj ja planujem ked nezbadam ziadnu zmenu ale ked citam co pisete vidim ,ze moc asi nepochodim..

kiki68
22. okt 2024

@veronikadamianko podla mna je to nasledok infektu. Nic ine mi nenapada. To jedine spajalo tie deti, co to mali. Ja som to skusala umyvat vsetkym moznym. To je nejaky akoby pigmentovy flak, zmizne to samo z mojej skusenosti

veronikadamianko
autor
22. okt 2024

@kiki68 ano presne aj ja som skusala ,pozerala tenisky a proste nic , este den predtym nemal nic a buuum nedelu vecer pozriem a flaky ..ano presne ono to vyzera ako nejaky flak doslova mi to pride akoby nieco napustene v kozi.. tak dufam ,ze aj mojmu to zmyzne este dam tomu cas a ak nie pojdem k dr.co povie ..kazdopadne vam dakujem za pomoc

hilaris
14. mar 2025

@veronikadamianko ahoj, zmizlo to? Tiež som to práve objavila

hilaris
14. mar 2025

Trochu som googlila v angličtine a vraj to spôsobuje bzdocha. Fľak zmizne. Neboli, nesvrbi. U nás to sedí. Dnes som na ňu doma stúpila papučou, ale dcéra doma chodi väčšinou len v ponožkách, …

veronikadamianko
autor
15. mar 2025

@hilaris ahoj ano zmizlo to same..chvilku to trvalo ale postupne to zbledlo..odvtedy sa to viac neukazalo 🙏