icon

Oropéd v Bratislave. Kontrola USG jadierok

petrzalkaa
26. apr 2010

Prosím, môže mi niekto poradiť dobrého ortopéda v Bratislave na kontrolu USG jadierok a konzultáciu dg: metatarsus adductus - dcerka má ešte z bruška otlačený palček na nožičkách dovnútra, má osem mesiacov a chcela by som to konzultovať s viacerými lekármi. Ďakujem.

alexandra0409
26. apr 2010

skus dr.Gajdos na Sustekovej 2 v petrzalke...je tam nieaky novy a celkom schopny mi sme tam boli prvy krat pred tyzdnom...pre deti je v utorok doobeda ale objednava sa

petrzalkaa
autor
26. apr 2010

dakujem alexandra a je štátny,alebo súkromný koľko sa tam platí?

alexandra0409
26. apr 2010

tak to neviem ale asi statny...nie som si ista

logout
26. apr 2010

ahoj, my sme boli u Dr. Kusina v ProSanuse na Daxnerovom namesti, bolo to na objednanie na presny cas, doplacali sme 400 SK, ale to bolo skoro 3 roky dozadu

rainee
26. apr 2010

na ZS Strecnianska je novy ortoped, tiez tusim Dr.Gajdos - ak to nie je ten isty zo Sustekovej prestahovany 😅 velmi mily chlapik, platili sme za USG a vystrenie klbikov 18 euro. no stale lepsie ako na antolskej....

modra1
26. apr 2010

Dr. Kusin ordinuje na Teslovej 33, plati sa 14 €, 0907043915

zuzkat1
27. apr 2010

ahojte aj my sme boli na strecnianskej u Dr. Gajdosa.. myslim ze tych 18 eur je sice dost za tych par minut, ale bol mily a aj k malej bol zlaty, takze spokojne sme obe🙂 a vyhodou je ze je aj ortoped, teda okrem sona ju aj vysetril rovno tam a nemuseli sme este inde chodit...

petrzalkaa
autor
27. apr 2010

Ďakujem, pozerala som, že obaja, dr.Gajdoš aj dr. Kusin sú súkromní lekári. je aj dr. Kusin milý k detičkám?
Máte ešte nejaké dobré skúsenosti s inými detskými ortopédmi?

cantharis
29. apr 2010

my sme boli u dr. kusina koncom januara a boli sme velmi spokojni! sice sa u neho plati, kedze je sukromny ale bol velmi mily a sam nam vsetko vysvetlil, poukazoval.. bez toho aby sme sa museli pytat. neviem sice posudit ako riesi rozne diagnozy, kedze u nas bolo vsetko ok, ale aj tak z mojej skusenosti mozem odporucit. a navyse ordinuje aj vecer, cize da sa objednat aj po praci (ak by aj otecko chcel byt pritomny 🙂

modra1
29. apr 2010

Kusin je milý a diagnózy rieši už bezplatne, pozve na svoju ambulanciu na kramáre. Ale tooto je 5 rokov stará skúsenosť, tak neviem, či ešte robí na kramároch.

rainee
30. apr 2010

presne je to dost penazi, ale stoji to za to aby si necakala hodinu na vysetrenie v otrasnych podmienkach. my sme boli prvy krat na antolskej a to tam bolo strasne a odtial este utekat ortopedovi....

petrzalkaa
autor
1. máj 2010

Ďakujem, tak sme sa objednali u dr.Kusina, sestrička bola po telef.milá, ochotná, dala nám termín hned na další týžden, tak uvidíme ako dopadneme, potom napíšem. 😉

mychaella
5. máj 2010

ja som chodila k Dr. Kusinovi na Teslovej, naozaj profesionalny pristup, vsetko povie, ukaze, vysvetli, ja som sa ho tiez vypytovala kopec veci kedze maly mal problemy s nozickami po narodeni...je mily a aj sestricka je super, pri vysetreni sa dietatku venuje ani si nevsimol, ze s nim niekto nieco robi 😉 a ked prides na dohodnuty cas, tak cakas maximalne kym vyjde predchadzajuci maly pacient 😉 a ta cena 14eur nie je az taka hrozne vysoka.

petrzalkaa , urcite nebudes lutovat 😎

petrzalkaa
autor
9. máj 2010

tak sme boli u Dr. Kusina, presne ako píše mychaela je to ozaj Pán doktor, seriozne všetko vysvetlí, poradí a je veľmi milý a ústretový aj pani sestričku má milú.... takže konečne pre mňa druhý /žiaľ na Slovensku len druhý/ skvelý lekár v živote, prvý bol Dr.Varga gyn v Piešťanoch, ktorý nám pomohol otehu....