icon

Ovčie kiahne u 6 mesačného bábätka

yashmin
22. feb 2012

malo volaktorej z vas take male babo kiahne?dr ked som jej volala ma ubezpecovala ze take malinke deticky to nemavaju a cuduj sa svete ked ho zbadala tak neverila vlastnym ociam ale ze sem tam sa to stava...a to boli tie strasne zimi nikam sme nechodili a ani nejak vela navstev sme nemali...

Strana
z2
evkah12
28. jún 2013

@mika295, naše dve staršie deti mali kiahne zo škôlky a prvé vyrážky mali dosť veľké, aj okolo 5mm a až tie neskoršie boli už menšie. Teraz to dostal najmladší 13-mesačný synček a ten má vyrážky malé, okolo 1mm maximálne 2 mm. Dôležité je, že sa postupne menia na pľuzgieriky naplnené vodou a časom prasknú, aspoň tie prvé. Pozri si prípadne nejaké fotky na internete, napríklad tu: http://www.ovcie-kiahne.sk/index.php/ovcie-kiah...

katkaseiner
28. jún 2013

My sme mali kiahne presne pred mesiacom, teda ako 9mesacna ju mala nasa krpata... tiez lekar neveril ze tak skoro mozu byt, no cuduj sa svete, boli to kiahne....
Inak tiez sme poculi uz o viac pripadoch ze ich mali deti v 5., 6. mesiaci..
Sice nie som zastancom kiahnovania v takom skorom veku, ale clovek si nevybera, ked dojdu, vtedy su.. TEraz si uz mozme len povedat, ze su za nami a cim skor tym lepsie 🙂

Strana
z2