icon

Ovčie kiahne v 9.tom mesiaci dieťaťa

ave17
11. jún 2018

Baby,ako to zvládali vaše deti v tomto veku? Starši surodenec ich doniesolej zo škôlky a veľmi sa bojím,ako to taký krpec zvládne.

Strana
z2
janush
12. jún 2018

@evittam lekarka mi povedala ze priebeh ovcich kiahni nezavisi od imunity, tak asi je vzdelanejsia v tomto smere....

evittam
12. jún 2018

@janush A asi od coho? Kazda choroba zavisi od imunity cloveka ako ju telo spracuje. Ked mas oslabenu imunitu tak ti moc kiahne nepomozu. Mne zase pediatricka a aj ini lekari povedali to co píšem. Hádať sa nemienim. A nie nie som lekarsky vzdelana.

annabelka
12. jún 2018

@evittam
@janush nechcem sa hádať a nie som ani nijako lekársky vzdelaná ale môj syn s oslabenou imunitou mal veľmi mierny priebeh kiahní. Teplota max. 37,00, mal tak do 40 pupacikov, aj to je veľa ale dosť ho to svrbelo, niektoré chrasticky si aj bohužiaľ strhol. Takže tiež sa prikláňam k názoru, že s imunitou to asi súvisieť nebude.

evittam
12. jún 2018

@annabelka A ako si prisla na to,ze ma oslabenu imunitu?
Btw.samozrejme záleží aj od typu a sily vírusu. Ja som chcela len poukazat na to, ze ockovanie určite nezaručí,ze bude mat dotycny lepsi priebeh.

annabelka
12. jún 2018

@evittam Prišla som na to tak, že býval často chorý a lekár nás poslal k imunologičke. Tam mu urobili vyšetrenia, odber krvi...

babalenka
12. jún 2018

Naša malá ich mala ked mala 5 mesiacov a zvládla to super a bola obodkovaná kvalitne

mamkaivi
26. feb 2020

@alurabe dobry den, mala ma 9m a syn doniesol kiahne zo skoly. Strasne.... Ako ste to mali v oblasti plienky? Tam to ma najhorsie... 😩

Strana
z2