Owlet ponožka - normálne hodnoty okysličenia bábätka
Ahojte. Je tu niekto lto ppuziva owlet ponozku? Ake hodnoty saturacie vam pisu? Ja som si ju dnes kupila. Mam 3 tyzdnove babatko a sledujem okyslicenie. Maly mal od 100 po 88. To 88 ma riadne vylakalo. Vlastne kolko by malo byt okyslicenie 3 tyzdnoveho bábätka????? Skusenosti?????
Nebola zle nasadená ponozka? Mne to našťastie pipalo iba raz a to mala malá nakremovane nožičky po kupani a nejako som to zle dala a ukazovalo mi nízke okyslicenie. Inak ma priemerne 98%
Od 95 do 100 je norma. Ked ma 88 na par sekund, nic to neznamena, treba sa uistit, ze je ponozka spravne nasadena a dieta normalne dycha.
Je to bezne, par sekund to moze ist dole, vsetky babatka na Neo to tak mali, ja ze co to a sestricka ste to je ok, ze to je bezne a nie je to patologicke.
@domkaw my mame dvojmesačnú a dnes sme mali prvý krát dva červené alarmy. Saturacia klesla na 74 , treba ale sledovať dieťa ak dýcha, nedýcha rýchlo, nevťahuje hrudník, jamku pod krkom a nie je modré malo by ísť o falošný poplach. My sme sa samozrejme zľakli ale keď klinicky stav nezodpovedal tak sme sa ukludnili. Primárne by sa ponožka mala používať keď dieťa spí, naša bola hore, prvý krát silno hýbala nožičkami a druhý krát nám to pipalo keď ležala na brušku. Bolo to Iba asi 1,2min ale najskôr jej to bolo nepríjemne a zadržiavala dych. Snaď už žiadne alarmy červené nebudete mať ani vy ani my.

@domkaw prosím vás mne huka aj monitor dychu doma a bábätko dýcha čo myslíte, aké brutálne dôverné sú informácie z tej ponožky? No asi také ako hukanie môjho monitoru. Nie je to za mňa spoľahlivý prístroj. 88 je málo. Ale hovorím... No stres