icon

Pád mesačného bábätka

7. apr 2023

Ahojte. Prosím neodsudzujte ma, ale dnes mi vypadol syn z ruky, bola to náhoda. Som na dne kvoli tomu. Spadol na zem, hned začal plakať, zdvihla som ho a za pól minútku sa ukludnil. Žiadnu modrinu nema nikde, nevracal a bol pri vedomí. Pre istotu sme ho zobrali na pohotovosť, vyšetrili ho a spravili ultrazvuk. Povedali ze je všetko okej. Mame ho doma sledovať . Je trosku uplakaný, ale to uz posledné dni väčšinou.. Bojim sa zaspať, ci sa mu nieco nestane. Viem, ze by som to tu nemala riesit, ale co si myslite, bude všetko v poriadku ? 😭😭😭😭

Strana
z2
babulkomale
7. apr 2023

@4stanka4 bude bohata 👍😃

miskakyska
7. apr 2023

@babulkomale 🤷 písala som podľa seba...
.. takým samorostom, čo sa prídu domov len vyspať sa nestane nič

babulkomale
7. apr 2023

@diewcatqoo ked sa dieta uci chodit, to neberiem ze spadlo mne. Bez toho to nejde...ale z postele nikdy, hoci moji liezli z postielky von aj z najnizsej polohy znizenej, pretoze boli vysoki a to este nevedeli chodit, takze by spadli na zem. Takze videovysielacka a stale davat pozor ked sa zobudili hned tam bezat. Oni sa prebrali a hybaj noha hore na postielku 🤦
Tolko stresov a skokov co som zazila...ziadne robit si v zahradke ked dieta spalo.

babulkomale
7. apr 2023

@petamich ja som musela na zemi prebalovat, nohami drzat a rukami robit lebo bol ako uhor 😃 tak nemal kam spadnut. Strasne som tuzila vtedy po dietati co polozis a nehyba sa, ale jedna zlata suseda co robila cely zivot s detmi mi vzdy povedala nech sa tesim ze su zdravi a ze nemam leziace dieta. Tak tym som sa utesovala ked som s krikom bezala za nimi na odrazadle dole kopcom a kila zo mna doslova padali co som sa nemala ani kedy najest 🤦

niqua
7. apr 2023

Netráp sa moja... bábätko bude v poriadku, uvidíš 😘 baby a k tým zlomyselnym komentujucim ženám sa nedá nejako ohradiť? V každej diskusii sa ozve nejaká harpia dokonalá ktorá je najšikovnejšia na svete a všetko vie na všetko pozná recepty no len s jediným záverom a to uškodiť autorkam diskusii...ja napr. ked naozaj vidím nejaký príspevok, ktorý naozaj je niekedy odveci (tohto sa to netýka) tak by mi vo sne nenapadlo komentovať to.... haló ženy sme len ľudia a mať v povahe úmyselne škodiť zlaknutym mamičkám, ešte mesačného bábätka, čo hormóny stále lomcujú celou dušou telom, tak to je teda moc...však si prečítaj knižku o sebaovládani a drž pysk :D pardon

petamich
7. apr 2023

@babulkomale boze cakam na tu fazu padania kil, lebo momentalne prisla len ta nahanam to nase male stvorenie bez pudu sebazachovy a potom vecer zozeriem co vidim (aj to co nevidim, nebudem sa tvarit) a vlastne tam asi bude ten problem 😂 ale teda uplne viem o com hovoris, este, ze sme ten pekny prebalovaci pult nikdy nekupili, lebo u nas sa velmi skoro prebalovalo na zemi a potom, kde chmatnes dieta za nohu a pritiahnes k sebe

4stanka4
7. apr 2023

@babulkomale taký následok by som jej veru dopriala 🙂 a to ja mam fakt extrémne živé dieta. Keď niekto hovorí ze akého loptosa majú doma a stretneme sa niekde tak potom len vidia co je živé dieťa ale presne ako píšeš, hlavne ze je zdravá a ze je temperamentnejsia? No a čo, my sme si už zvykli 🙂

oli18
7. apr 2023

Ja poznam zenu, ktora nebola ok a hovorili o nej, ze spadla matke zo stola po kupeli .

vahcaac
7. apr 2023

Mne spadol syn z postele. Žiadne blikajúce svetla a hračky, žiadna TV, pozorovať určite dnes v noci a zajtra cely den. Dávaj pozor na mäkký opuch na hlave 🙂 môjmu sa objavil na druhy den po páde. RTG prasklinu neukazal, iba CT. Všetko bolo ok

nevenka
7. apr 2023

@diewcatqoo boze, ja som mala raz na male, ked sa mi od unavy zatocila hlava a syn mi skoro vypadol z ruk tiez...oblieva ma studeny pot pri tej predstave. Spadol potom uz ako vacsi z postele, dcera mi spadla ako 5 mesacna, ked sa pretocila a ja aom bezala daco za starsim. Treti mi nespadol takto sprosto, ale za to predvcerom zletel ako 2 rocny z poschodovej poatele uplne zhora...😳. No a mame este 3 mesacne a s tou som tiez skoro spadla, ked som ju zobrala v noci na kojenie k sebe do postele...

petulik1991
9. apr 2023

Keď mala moja druhá dcérka 4 mesiace, škaredo som s ňou spadla, keď som ju niesla na rukách do kočíka. Vyletela mi z rúk a mechanika môjho pádu zapríčinila, že som ju ešte väčšmi "smarila" o zem chrbátikom. Nebudem chodiť okolo, praskla som jej vlastnou nepozornosťou a nemotornostou lebku. Čo si budeme hovoriť. Psychicky na to položilo. Na pohotovosti som sa cítila ako tá najhoršia matka roka. Čo roka, celého milénia. Našťastie to bola "len" fraktúra bez krvácania a otrasu mozgu. Chcela som ti len povedať, že aj takého veci sa občas dejú a to z teba zlú maminu nerobí. Nehody sa stávajú a výčitky sú prirodzené. Hlavne to netreba zanedbať, všetko nechať skontrolovať a správanie bábatka blízke týždne dosledne sledovať

babulkomale
9. apr 2023

@4stanka4 no ja budem hladat vstup kam by sme pripojili nejake dynamo k synovi, on funguje snad na solarnu energiu plus tu, co vycuca z nas 🤦 od siedmej rano stale na nohach, turistika, zazitky, pomaha pri pracach v zahrade a kedy zaspi? 22.20 🤦
Kto nezazil nepochopi...dieta Duracell 🐰

Strana
z2