icon

Pareza tvárového nervu u detí

nik444
22. nov 2025

Ahojte ženy maťe skusenosť stakim problémom? Môj chlapček má už 1rok a má problém od narodenia pri plači s dolnou perou pri plači mu to vidno dolni kutik mu ide krivo keď sa narodil poslali ma snim u neurolgički urobila mu sono a mi povedala že ma všetko v poriadku že mu to časom vimizne a keď bude už velki bude to vidno len pri plači a smiechu ale mne to nedalo pred nedávnom som povedala doktorke niek má snim pošle na cvičenia chodim tam ale tá doktorka je úplne hlupa nič tam nerobi nesme tam ani 5 minut unej len mi ukaže jeden cvik a že doma mám snim cvičiť nič mi nevisvetli ani snim necviči malemu pomáham ako sa dá ☹️ som stihol smutná mali ste to daktora z vás? viriešilo sa to u vás?

marek775
22. nov 2025

Vyziadaj si od pediatricky vysetrenie detskym neurologom. Ak by si nepochodila, potom davaj pozor na vyvin reci - v pripade problemov zacni co najskor pracovat s logopedom.

kacena4
22. nov 2025

doktorka urcite nie je hlupa, davam vam cviky na cviceni nema vyznam cvicit vela roznych cvikov naraz dolezita je oromotorika tu trenujte najdi si na googli rozne cvicenia a mozete trenovat aj doma a tiez objednat sa na logo drzim palceky

veselo_neveselo
23. nov 2025

@nik444 Ale ved takemu malemu dietatu nemoze navalat 10 cvikov a cvicit hodinu.
Ja ta chapem, ze chces aby to niekam postupovalo, ale ono to chce cas, trpezlivost.
Ak nemas doveru v doktorku, chod inam na kontrolu, vysvetli ze ides po druhy nazor a nech ti vysvetlia viac.