Pica syndróm
18. jún 2012
Maminy deti s tymto syndromom ako voci nemu "bojujete"? Ak sa to vobec da... 😝 A co vsetko vasim detom "chuti" ...Moj potomok: chlpky z deky, z plysovych hraciek - ostibrava a do ust, polstrovanie zo sedacky, vypln plysovych hraciek, papier, bublifuk ma ako "lizatko", listy zo stromov, trava, vnutro matraca...a to je len par chutoviek...Samozrejme, snazim sa mu v tom v maximalnej miere zabranit, ale niekedy staci zlomok sekundy a uz ma v ustach to co tam nema co robit... 😝

myslela som, ze moj syn to ma. neustale jedol piesok, zem, kamene, voskovky, papier, plastelinu. vlastne na tej si stale pochutnava. ked som zakazovala davala som mu pozornost tym a jeho to este viac pivzbudzovalo. je autista, preto zakaz ci vysvetlovanie nema zmysel, nerozumie. ma 3 roky. citala som o urcitom spojeni s vnutornymi parazitmi, tak skus cosi poriesit aj v tomto smere. nezabudni na probiotika. kazdopadne picu potvrdenu nemame, myslim ze nasa pediatricka by kukala ako puk, keby som tuto temu nadhodila 🙂 snazim sa vyhybat jeho navnadam, ked uz ten kamen ma v puse necham ho