icon

Plný nos u mesačného bábätka

21. feb 2025

Ahoj maminy. Mam doma mesacne babatko a vacsieho syna. Syn bol asi dva tyzdne dozadu chory. Pravdaze som chorobu chytila aj ja. Dnes je tomu cca tyzden. Cely cas mam ma sebe rusko aby som malu ochranila (mala som horucku a plny nos). Chvala bohu ze zatial to vyzera ze uspesne. No vcera a dnes mi mala vstavala v noci aj rano s tym akoby mala plny nos. Az take chrcanie pocut ako dycha z tych hlienov alebo soplikov ani sama neviem. Ked uz je hore a pocas dna nepocut nic. Ma pekne cisty nos. Je to okej? Mala ste to niektora? Moze byt chora alebo je to “normalne”? Mam jej odsat nos? Vzdy mi to pride ze ma nostek plny a potom cez den je okej…. Na kontrolu k pediatrovi ideme o tyzden az…
Dakujem za kazdu radu a odpoved.

really8
21. feb 2025

Ja toto raz nepochopim. Vsak boze tak jej ten nos odsaj a uvidis. Potrebujes povolenie ci co?

autor
21. feb 2025

@really8 vdaka za “milu” odpoved! SLUSNE som si pytala radu a nazor a nie povolenie.

zuzkacik4
21. feb 2025

Libenar kvapnut do nosteka a odsaj... alebo nemusis ani kvapnut ten Libenar a skus normalne rovno odsat..

autor
21. feb 2025

@zuzkacik4 dakujem 🙂

monnci2226
21. feb 2025

Ahoj, neviem ci ti to pomoze ale nas maly ked bol babatko tak takto ,,chrapkal,, v noci, ako keby mal hlieniky. tak isto ako hovoris ty cez den nic. pediater nam povedal ze to je u babatiek normalne ze oni este nemaju nejaku tu chlopnicku alebo nieco s hrtancekom vyvinute (neviem uz uplne presne) a ze to vydava ten zvuk. tak aj toto by mohol byt vas pripad.

zuzkacik4
21. feb 2025

Mme inak este napadlo, ze to moze mat z mlieka, ak mu zabehne alebo grcka...tak potom tiez niekedy zvykne byt to chrcanie..ale tak za to, ze skusis odsat nic nedas..

lulu19
21. feb 2025

Hlavné nekvapkat do nosa ale na vatovu tyčinku dať a povytierat noštek .nekvapkat .takým maličkým sa to nesmie .
A môže to byť aj z mlieka ,suchého vzduchu .

autor
21. feb 2025

Dakujem Vam pekne za odpovede. Ste ma ukludnili. 🙂