icon

Po koľkých dňoch dráždivého kašľa idete k doktorovi?

27. nov 2024

Po kolkych dnoch drazdiveho kasla idete dat dieta popocuvat?bez teploty,hraje sa,3r ,len ten kasel

Strana
z2
biglovemom
28. nov 2024

Zalezi od stavu dietata a priebehu choroby.🤷🏼‍♀️

mamamasama
28. nov 2024

Čo prežívaš? Veď ťa podporujem, aby si šla k doktorovi. Kvôli takým vzťahovačným hysterkám ako si ty, sa tu bojí človek čokoľvek napísať.

mima172
28. nov 2024

S kašľom veru nechodím vôbec, iba ak sa pridruží "pískanie" pri kašli, tak to idem dat radšej dcéru popočúvať. Kašeľ pri viroze, aj s dokašliavaním trvá tie 2-3 týždne, čiže možno po takom mesiaci by som už riešila viac. Inak len klasika - lieky podľa druhu kašla, zvlhčovač vzduchu, difuzer a inhalator. Pri teplote idem ak je vysoká štvrtý deň za sebou.

orangiiina
28. nov 2024

S 2dnovym kašľom si sla k pediatricke? Vyborne a
potom sa my matky, ktoré máme reálne chore deti nevieme dostať k lekárovi.

domka222
28. nov 2024

No vidíš, zbytočne si robila paniku po jednej noci a dni s kašľom. Ja s deťmi nejdem ani keď majú horúčky s kašľom. Samozrejme,ak netrvalú viac ako 3 dni

saxana000
28. nov 2024

So starsou nechodim s kaslom ani soplom pokial by sa vyslovene nedusila nirmalne nasadim sirup caje a inhalator.s babetkom som isla pre istotu na 3 den..a dopadla som rovnako sirup a inhalator.. vidim na nej ci je ozaj chora ako vyzera ako sa sprava.. crevna chripka prejde za 3 dni sopel za tyzden a kasel aj za mesiac.. jedine kedy chodim su zapaly mocovych ciest a angina tam si bez atb sami nikdy neporadime.nastastie to byva tak raz za 2 roky..

autor
28. nov 2024

@orangiiina u nas sa objednava k dr,mala volne tak sme sa objednali,to ze ty sa nevies dostat k svojej je tvoj problem
@saxana000 ano ale ja neviem ci kasel mu nesadne na priedusky,strasne sa v noci dusi tak ide vikend preco nie

saxana000
28. nov 2024

Tak ked sa dusi v noci samozrejme idem a nepisem na forum

autor
28. nov 2024

@saxana000 ved som bola,dalsia mudra

mima172
28. nov 2024

Autorka, to dusenie sú len zatekajúce sople. Predpokladám, že režimové opatrenia dodržiavaš, to je základ. Hygiena nosa to určite dodržiavaš tiež, doplň k tomu niečo na riedenie hlienov, vlhkosť okolo 50%, nech inhaluje aspoň 3x denne a difuzer s vhodnými olejmi a do týždňa je drobec fit 🙂

autor
28. nov 2024

@mima172 ano dodrziavam vsetko,na riedenie hlienov je solmucol?nebude z toho este viac kaslat?

mima172
28. nov 2024

Áno, Solmucol alebo Sinupret, pripadne Ambrobene (ja zvyknem kupovať to do inhalatora a inhaluje ho, no je aj forma kvapiek na vypitie). V podstate áno, bude z toho kašľa viac, keďže je to mukolytikum a to riedi hlieny, podporuje vykasliavanie a tým zabraňuje tomu, čoho sa bojíš - že to "sadne" na priedušky. Tam je dôležité veľa piť a hlavne posledná dávka mukolytika najneskôr o 17:00, na noc daj, ak máš, Fenistil alebo aspoň Tussin.

orangiiina
28. nov 2024

Je to môj problém, ale to na veci nič nemení, že si jedna z tých, ktorá zbytočne zaťažuje systém.

autor
28. nov 2024

@orangiiina amen cma ,nech ma zato zatvoria 😁

Strana
z2