Po koľkých dňoch dráždivého kašľa idete k doktorovi?
Po kolkych dnoch drazdiveho kasla idete dat dieta popocuvat?bez teploty,hraje sa,3r ,len ten kasel
Čo prežívaš? Veď ťa podporujem, aby si šla k doktorovi. Kvôli takým vzťahovačným hysterkám ako si ty, sa tu bojí človek čokoľvek napísať.
S kašľom veru nechodím vôbec, iba ak sa pridruží "pískanie" pri kašli, tak to idem dat radšej dcéru popočúvať. Kašeľ pri viroze, aj s dokašliavaním trvá tie 2-3 týždne, čiže možno po takom mesiaci by som už riešila viac. Inak len klasika - lieky podľa druhu kašla, zvlhčovač vzduchu, difuzer a inhalator. Pri teplote idem ak je vysoká štvrtý deň za sebou.
S 2dnovym kašľom si sla k pediatricke? Vyborne a
potom sa my matky, ktoré máme reálne chore deti nevieme dostať k lekárovi.
No vidíš, zbytočne si robila paniku po jednej noci a dni s kašľom. Ja s deťmi nejdem ani keď majú horúčky s kašľom. Samozrejme,ak netrvalú viac ako 3 dni
So starsou nechodim s kaslom ani soplom pokial by sa vyslovene nedusila nirmalne nasadim sirup caje a inhalator.s babetkom som isla pre istotu na 3 den..a dopadla som rovnako sirup a inhalator.. vidim na nej ci je ozaj chora ako vyzera ako sa sprava.. crevna chripka prejde za 3 dni sopel za tyzden a kasel aj za mesiac.. jedine kedy chodim su zapaly mocovych ciest a angina tam si bez atb sami nikdy neporadime.nastastie to byva tak raz za 2 roky..
@orangiiina u nas sa objednava k dr,mala volne tak sme sa objednali,to ze ty sa nevies dostat k svojej je tvoj problem
@saxana000 ano ale ja neviem ci kasel mu nesadne na priedusky,strasne sa v noci dusi tak ide vikend preco nie
Tak ked sa dusi v noci samozrejme idem a nepisem na forum
@saxana000 ved som bola,dalsia mudra
Autorka, to dusenie sú len zatekajúce sople. Predpokladám, že režimové opatrenia dodržiavaš, to je základ. Hygiena nosa to určite dodržiavaš tiež, doplň k tomu niečo na riedenie hlienov, vlhkosť okolo 50%, nech inhaluje aspoň 3x denne a difuzer s vhodnými olejmi a do týždňa je drobec fit 🙂
@mima172 ano dodrziavam vsetko,na riedenie hlienov je solmucol?nebude z toho este viac kaslat?
Áno, Solmucol alebo Sinupret, pripadne Ambrobene (ja zvyknem kupovať to do inhalatora a inhaluje ho, no je aj forma kvapiek na vypitie). V podstate áno, bude z toho kašľa viac, keďže je to mukolytikum a to riedi hlieny, podporuje vykasliavanie a tým zabraňuje tomu, čoho sa bojíš - že to "sadne" na priedušky. Tam je dôležité veľa piť a hlavne posledná dávka mukolytika najneskôr o 17:00, na noc daj, ak máš, Fenistil alebo aspoň Tussin.
Je to môj problém, ale to na veci nič nemení, že si jedna z tých, ktorá zbytočne zaťažuje systém.
@orangiiina amen cma ,nech ma zato zatvoria 😁

Zalezi od stavu dietata a priebehu choroby.🤷🏼♀️