Pocit cudzieho telesa v krku u 9 ročného syna
Dobrý deň. Mám 9 - ročného syna a už tretí mesiac sa mi sťažuje, že mu niečo zavadzia v krku. Väčšinou sa sťažuje večer, keď ide spať a leží. Ráno zase, keď vstáva, tak stále odhrdáva z hrdla. Už sme boli na krčnom, tam nám povedali, že má všetko v poriadku. Ešte nás čaká endokrinologické vyšetrenie a sono brucha. Máte niekto takéto skúsenosti s deťmi?
TIež som začala mať pocit "niečoho" v krku (a to mi na ORL - bola som u dvoch rôznych - povedali že je všetko OK a že tam určite nič nemám) a neskôr mi zistili problém so štítnou žľazou.
to moze byt aj psychika uzkost pocit hrce v krku.Cez den na to zabudne pod vplyvom vonkajsich vnemov...a vecer sa to prejavi.Nema problem v skole, doma, nema vela kruzkov?malo sebavedomia?
ak berie Zodac nemal by mat taky alergo priznak
ja som skor za stitnu zlazu strumu, alebo psychika
@jaross Ahoj co zistili tvojmu synovi ked mal pocit cudzieho telesa v krku?DAkujem.
@anjelikdianka Nakoniec to súviselo s alergiou. Dali mu kortikoidný spray a zmizlo to. Tento rok zas sa mu to v máji objavilo a hneď sme išli k alergológovi a ten mu dal tabletky na alergiu, ktoré užíva denne. A zatiaľ je pokoj.

neviem ako je to s deťmi ale ja keď som začala mať problémy so štít. žľazou , tak som mala neskutočný pocit tlaku v hrdle, akoby mi tam stál zemiak.