Pocit cudzieho telesa v krku u 9 ročného syna

jaross
26. aug 2015

Dobrý deň. Mám 9 - ročného syna a už tretí mesiac sa mi sťažuje, že mu niečo zavadzia v krku. Väčšinou sa sťažuje večer, keď ide spať a leží. Ráno zase, keď vstáva, tak stále odhrdáva z hrdla. Už sme boli na krčnom, tam nám povedali, že má všetko v poriadku. Ešte nás čaká endokrinologické vyšetrenie a sono brucha. Máte niekto takéto skúsenosti s deťmi?

zuzi79
26. aug 2015

neviem ako je to s deťmi ale ja keď som začala mať problémy so štít. žľazou , tak som mala neskutočný pocit tlaku v hrdle, akoby mi tam stál zemiak.

janinah
26. aug 2015

aj alergologické vyš.

jaross
autor
26. aug 2015

@janinah Príznaky alergie sa mu objavili prvý raz tento rok. Môže to mať súvis? Lebo stále si myslím, že má niečo s trávením.

janinah
26. aug 2015

@jaross alergie konkretne na čo má?s trávením skôr nie ako áno

jaross
autor
26. aug 2015

@janinah Neboli sme ešte u alergológa. Obvodná mu len predpísala zodac a nejaké kvapky do očí . Tak neviem, ale vybavím aj toto vyšetrenie.

cairka
26. aug 2015

@jaross , moja 9ročná detto... + únava, náladovosť, precitlivelosť, začala vyjedať soľ po lyžičkách....čakáme na vyšetrenie na endokrinológii, ale dúfam, že proste sa len prebudil horm. Systém a telo sa s tým musí vysporiadať....ale nie som si 100% istá, že "len" puberta 😒

lyah
26. aug 2015

TIež som začala mať pocit "niečoho" v krku (a to mi na ORL - bola som u dvoch rôznych - povedali že je všetko OK a že tam určite nič nemám) a neskôr mi zistili problém so štítnou žľazou.

eliska13
26. aug 2015

to moze byt aj psychika uzkost pocit hrce v krku.Cez den na to zabudne pod vplyvom vonkajsich vnemov...a vecer sa to prejavi.Nema problem v skole, doma, nema vela kruzkov?malo sebavedomia?
ak berie Zodac nemal by mat taky alergo priznak
ja som skor za stitnu zlazu strumu, alebo psychika

bibistec
28. aug 2015

jednoznacne ta endokrinologia lebo to fakt vyzera ako stitna zlaza

anjelikdianka
15. jún 2016

@jaross Ahoj co zistili tvojmu synovi ked mal pocit cudzieho telesa v krku?DAkujem.

jaross
autor
17. jún 2016

@anjelikdianka Nakoniec to súviselo s alergiou. Dali mu kortikoidný spray a zmizlo to. Tento rok zas sa mu to v máji objavilo a hneď sme išli k alergológovi a ten mu dal tabletky na alergiu, ktoré užíva denne. A zatiaľ je pokoj.