icon

Pocit cudzieho telesa v krku u 9 ročného syna

jaross
26. aug 2015

Dobrý deň. Mám 9 - ročného syna a už tretí mesiac sa mi sťažuje, že mu niečo zavadzia v krku. Väčšinou sa sťažuje večer, keď ide spať a leží. Ráno zase, keď vstáva, tak stále odhrdáva z hrdla. Už sme boli na krčnom, tam nám povedali, že má všetko v poriadku. Ešte nás čaká endokrinologické vyšetrenie a sono brucha. Máte niekto takéto skúsenosti s deťmi?

zuzi79
•
26. aug 2015

neviem ako je to s deťmi ale ja keď som začala mať problémy so štít. žľazou , tak som mala neskutočný pocit tlaku v hrdle, akoby mi tam stál zemiak.

janinah
•
26. aug 2015

aj alergologické vyš.

jaross
autor
•
26. aug 2015

@janinah Príznaky alergie sa mu objavili prvý raz tento rok. Môže to mať súvis? Lebo stále si myslím, že má niečo s trávením.

janinah
•
26. aug 2015

@jaross alergie konkretne na čo má?s trávením skôr nie ako áno

jaross
autor
•
26. aug 2015

@janinah Neboli sme ešte u alergológa. Obvodná mu len predpísala zodac a nejaké kvapky do očí . Tak neviem, ale vybavím aj toto vyšetrenie.

cairka
•
26. aug 2015

@jaross , moja 9ročná detto... + únava, náladovosť, precitlivelosť, začala vyjedať soľ po lyžičkách....čakáme na vyšetrenie na endokrinológii, ale dúfam, že proste sa len prebudil horm. Systém a telo sa s tým musí vysporiadať....ale nie som si 100% istá, že "len" puberta 😒

lyah
•
26. aug 2015

TIež som začala mať pocit "niečoho" v krku (a to mi na ORL - bola som u dvoch rôznych - povedali že je všetko OK a že tam určite nič nemám) a neskôr mi zistili problém so štítnou žľazou.

eliska13
•
26. aug 2015

to moze byt aj psychika uzkost pocit hrce v krku.Cez den na to zabudne pod vplyvom vonkajsich vnemov...a vecer sa to prejavi.Nema problem v skole, doma, nema vela kruzkov?malo sebavedomia?
ak berie Zodac nemal by mat taky alergo priznak
ja som skor za stitnu zlazu strumu, alebo psychika

bibistec
•
28. aug 2015

jednoznacne ta endokrinologia lebo to fakt vyzera ako stitna zlaza

anjelikdianka
•
15. jún 2016

@jaross Ahoj co zistili tvojmu synovi ked mal pocit cudzieho telesa v krku?DAkujem.

jaross
autor
•
17. jún 2016

@anjelikdianka Nakoniec to súviselo s alergiou. Dali mu kortikoidný spray a zmizlo to. Tento rok zas sa mu to v máji objavilo a hneď sme išli k alergológovi a ten mu dal tabletky na alergiu, ktoré užíva denne. A zatiaľ je pokoj.