Podpora imunity a škôlka
Mamičky škôlkarov, iste poznáte časté choroby keď dieťa začne chodiť do škôlky. Máte nejaké skúsenosti, či vôbec nejaké vitaminové doplnky fungujú a podporia imunitu, aby dieťa nebolo tak často choré (Imunoglukan ani Cebion nejak nepomáhajú).
viem ze to arco obsahuje 5 ampuliek teda sa berie jedna ampulka/deň. a o mesiac znova. len cakam kym maly doberie atb. aj ked kasel mu nejak neprechadza a stredu ideme na kontrolu. uvidím co bude...
@kimi203 ahoj, prosím ťa, kúpila som všetky silice na ten thieves a strašne silno mi to vonia, tak citrónovo. Išla som podľa tohto receptu. Dokonca som aj eukalyptus radiata kupovala drahy, lebo väčšinou je globulus. Susedka má originál thieves a mám pocit, ze jej to vonia tak jemnejšie, krajšie. Ako to tebe vonia? Ďakujem pekne
40 kvapiek esenciálneho oleja z klinčekov
35 kvapiek citrónového esenciálneho oleja
20 kvapiek škoricového esenciálneho oleja
15 kvapiek eukalyptového esenciálneho oleja
10 kvapiek esenciálneho oleja z rozmarínu
@veronikaveron ahoj mne to vonia tak skôr klincekom a škoricou, ako medovnicky trochu. Nechaj usadiť, ono asi zareagujú tie zložky a rozlezi sa to. V difúzore je to veľmi jemná nevtierava vôňa a v balzamy tiež.
@kimi203 ďakujem. No uvidím, lebo ten citrón mi tam teraz vadí. Ale mne ide hlavne o účinok. Vôňa pre mňa by bola už len "čerešnička",. Ďakujem
@veronikaveron môžem sa ťa ešte opýtať, prosím ťa, ako ti vonia samotná silica škorice? Lebo mne vôbec ako škorica nevonia. Konkrétne mám túto. Ďakujem pekne
@kimi203 teba som chcela označiť 😀 ďakujem
@veronikaveron ahoj aj ja mam tuto a je to taká ostrejsia, ale škoricový vôňa.
@alex2018 A môžem sa spýtať či je aj očkovaný?
@laskalieci ano ma vsetky povinne ockovania. Ina nie

@iskrickaa pozabudla som ze maly ma uz 2x zapal str ucha a neutiselny drazdivy kasel uz od decembra zhruba. teplotoval a v noci sa mi budí . nespi kludne od januara co nastupil do skolky. a asi to bude suvisiet s jeho zdravotnym stavom.