icon

Pohrýzla som syna do líca

6. máj 2025

Najradšej by som si to hodila čo som dneska spravila. Syn má rok, je neskutočne živé dieťa, dnes má pri uspavani búchal,raz veľmi trafil a ja som mu od nervov kusla do líca. Nespoznala som sa , v živote som mu nič neurobila,hlasok nezvýšila,viem neospravedlňuje ma to. Som naňho sama. Mám hrozné výčitky. Som najhoršia matka na svete

Strana
z3
ruusslana
7. máj 2025

stalo sa, zvládnete to

nin12345
7. máj 2025
@mamamasama

@cholitko Aký je v tom rozdiel? Naozaj nechápem. Tie ženy robia rozdiel vo fyzickom násilí? Toto je v poriadku a toto už nie? 😁🤣 Facku ti môžem dať, ale uhryznúť nie. Wth? 🤣

@mamamasama všetko je to fyzické násilie ale fakt nevidíš žiadny rozdiel medzi buchnutim po zadku, plesknutim po líci, alebo uhryznutim do líca? Nič z toho nie je ok ale predsa si myslím že keď by ti niekto na ulici dal po zadku alebo by ťa skopal na zemi pocítila by si rozdiel lebo tam je

nin12345
7. máj 2025

A to hovorím ako človek ktoreho v detstve mama niekedy zbila neznášala som to ale ak by sa bola schylila k tomu že ma uhryzne tak to by som bola z nej úplne v zadku a neviem si to predstaviť

lauricka
7. máj 2025

Je to vyčerpanie. Potrebuješ, aby niekto pomohol, aby si si mohla oddýchnuť. Ja som bola psychicky zle pri dvojčatách. Fakt. Muž si vzal po návrate z pôrodnice voľno 4 dni a potom už chodil do práce. My problémy s dojčením, keď reval jeden, reval aj druhý, nemohla som sa jednému vklude venovať, boli slabší, zle pili mlieko, hrozné. Myslela som, že som psycho. Po troch rokoch sa mi narodila ešte dcéra, pekne v termíne, zdravé bábo, nemala som absolútne také stavy ako pri dvojčatách, užila som si to s ňou. Niekedy je toho na človeka prosto príliš. Vtedy treba požiadať o pomoc.

mamamasama
7. máj 2025
@nin12345

@mamamasama všetko je to fyzické násilie ale fakt nevidíš žiadny rozdiel medzi buchnutim po zadku, plesknutim po líci, alebo uhryznutim do líca? Nič z toho nie je ok ale predsa si myslím že keď by ti niekto na ulici dal po zadku alebo by ťa skopal na zemi pocítila by si rozdiel lebo tam je

@nin12345 Nevidim rozdiel. Je to nasilie. A vsetky, ktore rozdiel vidia by mali vyhladat psychologa.

vierkainka
7. máj 2025

Vymyslena téma

autor
7. máj 2025
@vierkainka

Vymyslena téma

@vierkainka prečo si myslíš?

zazka666
7. máj 2025

Ja by som to tak strašne nebrala. Šak si mu ucho neodhryzla? Nervy má človek len jedny, a dieťa vie dobre rozkolisat. Odpustí si a ideš ďalej. Nabudúce si priprav varechu. Žartujem. 😀

danielahamar
7. máj 2025

A čo mi s tým teraz?

silviaab
7. máj 2025

No tak to kazdemu rupnu nervy...komu nie?

betulinka1
7. máj 2025

V prvom rade nedovoľ dietatu aby ta bilo, ani náznakom a ani zo strandy. Musis radikálne zasiahnuť. Hlavne, ak si na neho sama. Snad by mu k tomu mohlo pomohnut aj kusnutie od teba. Alebo skor náznak, kedze ani odtlacok zubov nemal. Ale fajn, ze si sa objednala, to ti pomoze.

20mysicka12
7. máj 2025

Viem tá pochopiť.Je to tazke.Ja mám to isté živé dieťa veľmi pre veľmi.Tiez ma 1 rok a vystrája.Mam ešte 5r dieťa a tiez bol živý a teraz je ešte živší.Som na prášky pri nich dvoch.Ak je starší v škôlke je kľud ale keď príde tak katastrofa.Aj môj malý dostal po zadku a nie raz!Áno každý si povie táto matka je nenormálne, ale nik nevie čo tomu predchadza. Už mňa je to vyčerpanie zrejme.Sama viem že nevládzem mladší mi malo čo spí, v noci je hore aj 15x a niekedy sa ešte aj v noci hrá (áno nič nepomohlo ani poradenstvo)Sú proste deti čo nepotrebujú spať.Ja som už taká unavená že má nič nebaví,u mňa je to len už prežívanie.....Viem že ti praskli nervy,ale človek nevládze, je vyčerpaný a tak robí všetko už aj s únavy.

dusana10
7. máj 2025

A ešte to tu píšeš nechápem celé zle

Strana
z3