icon

Pokračovať v cvičení vojtovej metódy pri zhoršení?

karin_71
Včera o 18:03

Cvičíme Vojtovu metódu kvôli asimetriu a preferencii strany už 2 týždne a bábätko sa ešte viac prehýba do luku. Mám pocit že je to ešte horšie. Mám pokračovať?

anonym_ca4883
Včera o 18:07

@karin_71 zavolaj rehabilitačnej nech sa na to pozrie ako babo pokračuje

karin_71
autor
Včera o 18:09

@karin_71 boli sme na kontrole a vraj mame pokračovať.Tak ja už fakt neviem. Ja len či nema niekto rovnakú skúsenosť.

anonym_af643e
Včera o 18:13

Ako zvláda cviky?

karin_71
autor
Včera o 18:16
@anonym_af643e

Ako zvláda cviky?

Zatiaľ cvičíme len jeden. Dám ju do polohy ani si nestihnem stúpnuť na bok a už je prehnutá. Cvičíme prvú fázu. Nôžky nezdviha stále. Povedala som to aj fizioterapeutke a vraj to že nedvíha nožičky nevadí.

anonym_af643e
Včera o 18:18

Prehybanie sa zhoršilo pri cvikoch alebo všeobecne?
Nejaké iné zmeny?

karin_71
autor
Včera o 18:23
@anonym_af643e

Prehybanie sa zhoršilo pri cvikoch alebo všeobecne?
Nejaké iné zmeny?

@anonym_af643e ja musím striehnuť aby sa nezačala prehybat. Je plačliva omnoho viac. Akokoľvek ju chytím už ide do zaklonu.

anonym_af643e
Včera o 18:59
@karin_71

@anonym_af643e ja musím striehnuť aby sa nezačala prehybat. Je plačliva omnoho viac. Akokoľvek ju chytím už ide do zaklonu.

@karin_71 mimo cvičenia, keď snou manipulujes ide do zaklonu?

eli3k
Včera o 19:08
@karin_71

@karin_71 tieto babatka maju predrazdenu nervovu sustavu. Musis sa naucit ako s nou manipulovat pri kazdodennom prenasani. Odporucam knihy od Evy Kiedronovej alebo aj fyzio ti moze poradit.
Babatka to nemaju radi tie polohy, lebo to aktivuje svaly, ktore zatial nepouzivaju. Podla mna urcite pokracuj - primerane a nauc sa s babom spravne manipulovat.

evkatk
Včera o 19:58

Výsledky sú až po viacerých cvikoch a dlhšej dobe.

karin_71
autor
Včera o 20:08
@evkatk

Výsledky sú až po viacerých cvikoch a dlhšej dobe.

@evkatk áno to som si aj myslela len mám fakt pocit že sa to ešte zhoršuje a už neviem čo ďalej

karin_71
autor
Včera o 20:10
@eli3k

@karin_71 tieto babatka maju predrazdenu nervovu sustavu. Musis sa naucit ako s nou manipulovat pri kazdodennom prenasani. Odporucam knihy od Evy Kiedronovej alebo aj fyzio ti moze poradit.
Babatka to nemaju radi tie polohy, lebo to aktivuje svaly, ktore zatial nepouzivaju. Podla mna urcite pokracuj - primerane a nauc sa s babom spravne manipulovat.

@eli3k žiaľ nemám možnosť sa dostať k tej knižke.