Pokračovať v cvičení vojtovej metódy pri zhoršení?
Cvičíme Vojtovu metódu kvôli asimetriu a preferencii strany už 2 týždne a bábätko sa ešte viac prehýba do luku. Mám pocit že je to ešte horšie. Mám pokračovať?
Ako zvláda cviky?
Ako zvláda cviky?
Zatiaľ cvičíme len jeden. Dám ju do polohy ani si nestihnem stúpnuť na bok a už je prehnutá. Cvičíme prvú fázu. Nôžky nezdviha stále. Povedala som to aj fizioterapeutke a vraj to že nedvíha nožičky nevadí.
Prehybanie sa zhoršilo pri cvikoch alebo všeobecne?
Nejaké iné zmeny?
Prehybanie sa zhoršilo pri cvikoch alebo všeobecne?
Nejaké iné zmeny?
@anonym_af643e ja musím striehnuť aby sa nezačala prehybat. Je plačliva omnoho viac. Akokoľvek ju chytím už ide do zaklonu.
@anonym_af643e ja musím striehnuť aby sa nezačala prehybat. Je plačliva omnoho viac. Akokoľvek ju chytím už ide do zaklonu.
@karin_71 mimo cvičenia, keď snou manipulujes ide do zaklonu?
@karin_71 tieto babatka maju predrazdenu nervovu sustavu. Musis sa naucit ako s nou manipulovat pri kazdodennom prenasani. Odporucam knihy od Evy Kiedronovej alebo aj fyzio ti moze poradit.
Babatka to nemaju radi tie polohy, lebo to aktivuje svaly, ktore zatial nepouzivaju. Podla mna urcite pokracuj - primerane a nauc sa s babom spravne manipulovat.
@karin_71 tieto babatka maju predrazdenu nervovu sustavu. Musis sa naucit ako s nou manipulovat pri kazdodennom prenasani. Odporucam knihy od Evy Kiedronovej alebo aj fyzio ti moze poradit.
Babatka to nemaju radi tie polohy, lebo to aktivuje svaly, ktore zatial nepouzivaju. Podla mna urcite pokracuj - primerane a nauc sa s babom spravne manipulovat.
@eli3k žiaľ nemám možnosť sa dostať k tej knižke.

@karin_71 zavolaj rehabilitačnej nech sa na to pozrie ako babo pokračuje