Pomáha Prednison na suchý kašeľ u detí?
Ahojte ,syn ma prednison tablety na kasel,ten kasel je strasny hlavne v noci,chcem sa spytat pomohli tabletky vasim detom?ak ano za aku dobu?syn ma 4roky
@anonym_autor ahoj ak môžem prednison som dávala na odporúčanie pediatra, pri laryngitide...štekavý škaredý kašeľ...kedy dieťa až plače pre problémy s dýchaním...
+ Calciový sirup.
nie suchý kašeľ, keďže je to hormón...
Možno pomôže niečo priamo na suchý kašeľ...
Olejové zábaly na priedušky.... inhalovanie..
@anonym_autor ahoj ak môžem prednison som dávala na odporúčanie pediatra, pri laryngitide...štekavý škaredý kašeľ...kedy dieťa až plače pre problémy s dýchaním...
+ Calciový sirup.
nie suchý kašeľ, keďže je to hormón...
Možno pomôže niečo priamo na suchý kašeľ...
Olejové zábaly na priedušky.... inhalovanie..
@brendaa mne lekar povedal ze prave to je kladivo na kasel ako take . Ked uz je zle , tak daju toto.
Je to mega nebezpecny liek s mnozstvom neziaducich ucinkov a pokial nie je vyslovene indikovany lekarom tak by som ho v ziadnom pripade dietatu nepodavala.
Prednison je kortikoid. To znamena silny protizapalovy hormon, ktory pomaha pri laringitide pri zapale hrtanu ako pomoc pri odpuchnuti trubice. Samotny prednison nema nič dočinenia s kašlom ani ho nijak neovplivni.
Je to mega nebezpecny liek s mnozstvom neziaducich ucinkov a pokial nie je vyslovene indikovany lekarom tak by som ho v ziadnom pripade dietatu nepodavala.
@anonym_93cc22 to indikuje iba lekar, v podstate ked ide o take RSV sa to indikuje. Ako nedavaju to pri beznom kasli. Na taky daju max sultanol
Ma laryngitidu
Ma laryngitidu
@anonym_autor tak áno a dávkovaníe podľa lekára, my sme dávali iba na večer + calciový sirup klasický, a Juniorangín.....
Neprekurovať, olejový zábal na krk.. skoré uzdravenie prajem
@anonym_autor tak áno a dávkovaníe podľa lekára, my sme dávali iba na večer + calciový sirup klasický, a Juniorangín.....
Neprekurovať, olejový zábal na krk.. skoré uzdravenie prajem
@brendaa vdaka sa bojim tejto noci

ano takmer hned 1-2dni