icon

Pomáha slezový kúpeľ?

bmbm
14. jún 2025

Môj malý syn bude čoskoro mať 3 roky a urológ chce, aby ho operovali, plánuje ho obrezávať. Začal som používať slezový sedací kúpeľ a otvorenie sa zdvojnásobilo. Pomohlo to aj iným alebo iba dúfam zbytočne a operácii sa nevyhneme? Jedna strana sa akosi horšie dostáva hore, dúfam, že sa aj tá podarí uvoľniť.

parvinka0001
14. jún 2025

Neviem aku máte pediatricku . Môj bude mať čochvíľa 7 ona to vôbec neriesi pokiaľ nieje problém pri močení .že kľudne si to môže stiahnuť aj starší . Určite by som nedovolila len tak stiahnut

andreatytler
15. jún 2025

@bmbm Ma aj ine problemy alebo len to ze sa mu neda staihnut predkozka? Lebo ak len to, tak sa na to vykasli. Tu kde zijem to doktor vobec neriesi do puberty. Nechapem tuto posadnutost predkozkou u Slovenskych doktorov.

bmbm
autor
16. jún 2025
@andreatytler

@bmbm Ma aj ine problemy alebo len to ze sa mu neda staihnut predkozka? Lebo ak len to, tak sa na to vykasli. Tu kde zijem to doktor vobec neriesi do puberty. Nechapem tuto posadnutost predkozkou u Slovenskych doktorov.

@andreatytler Vo februári mal zápal, a veľmi mu to opuchlo, vyzeralo to ako balónik.

zabka79
16. jún 2025

@bmbm 3 roky? Aj na nas to skusali...eee ziadna operacia...triacilomon / na predpis/ a po 3 mesiacoch stiahnete celkom...

bmbm
autor
16. jún 2025
@zabka79

@bmbm 3 roky? Aj na nas to skusali...eee ziadna operacia...triacilomon / na predpis/ a po 3 mesiacoch stiahnete celkom...

@zabka79 urulóg nechce predpísať žiadný liek, hneď navrhol operáciu. kto potom predpíše ten liek?

andreatytler
17. jún 2025
@bmbm

@andreatytler Vo februári mal zápal, a veľmi mu to opuchlo, vyzeralo to ako balónik.

@bmbm Tak to je ine ked ma zapal.

jvasenka
17. jún 2025

@bmbm zmeniť urologa?

zabka79
17. jún 2025
@bmbm

@zabka79 urulóg nechce predpísať žiadný liek, hneď navrhol operáciu. kto potom predpíše ten liek?

@bmbm aj pediatricka...moze