Pomáha slezový kúpeľ?
Môj malý syn bude čoskoro mať 3 roky a urológ chce, aby ho operovali, plánuje ho obrezávať. Začal som používať slezový sedací kúpeľ a otvorenie sa zdvojnásobilo. Pomohlo to aj iným alebo iba dúfam zbytočne a operácii sa nevyhneme? Jedna strana sa akosi horšie dostáva hore, dúfam, že sa aj tá podarí uvoľniť.
@bmbm Ma aj ine problemy alebo len to ze sa mu neda staihnut predkozka? Lebo ak len to, tak sa na to vykasli. Tu kde zijem to doktor vobec neriesi do puberty. Nechapem tuto posadnutost predkozkou u Slovenskych doktorov.
@bmbm Ma aj ine problemy alebo len to ze sa mu neda staihnut predkozka? Lebo ak len to, tak sa na to vykasli. Tu kde zijem to doktor vobec neriesi do puberty. Nechapem tuto posadnutost predkozkou u Slovenskych doktorov.
@andreatytler Vo februári mal zápal, a veľmi mu to opuchlo, vyzeralo to ako balónik.
@andreatytler Vo februári mal zápal, a veľmi mu to opuchlo, vyzeralo to ako balónik.
@bmbm Tak to je ine ked ma zapal.

Neviem aku máte pediatricku . Môj bude mať čochvíľa 7 ona to vôbec neriesi pokiaľ nieje problém pri močení .že kľudne si to môže stiahnuť aj starší . Určite by som nedovolila len tak stiahnut