icon

Pomohlo vášmu dieťatku vybratie nosnej mandle?

misickaa4
28. nov 2022

Dobry den,

Prosim aku mate skusenost - pomohlo vybratie nosnych mandli Vasmu dietatku?
Maly ma 3r, v noci a vlastne uz ani cez den nevue dychat nosom. Zatial mam nazory 2 ORL lekarov, ze vybrat, ale ja s tym velmi vaham. Hlavne sa bojim, ze ak to vyberieme, co bude potom zadrziavat pripadne bacile, ak tam uz nebude mandla?

Vopred dakujen za Vase skusenosti

Strana
z2
misickaa4
autor
30. nov 2022

@letfenixa presne ako my. Lenze mi vadi to hrozne chrapcanie v noci. A nedokaze sa poriadne vysmrkat, cize mu to vsetko aj tak steka dolu

letfenixa
30. nov 2022

@misickaa4 synovi od leta striekam sprej z alergologia a už vôbec nechrci.

misickaa4
autor
1. dec 2022

@letfenixa aky prosim Vas

letfenixa
1. dec 2022

@misickaa4 Mometastone

scorpionflower1
30. nov 2023

@letfenixa ahoj, pomohol vam ten Mometasone? My ho mame teraz od ORL + Aerius. Nasim problemom nie je ani chrapanie ani dychanie ustami, ale vysoka chorobnost. Mala je v skolke kazdu chvilu chora, stale sople dookola uz druhy rok. Mometasone jej mam striekat 2 mesiace a teraz cakam na vysledky odberov od pediatricky, ci nas neposle na imuno-alergo. Ako ste na tom po roku?

letfenixa
30. nov 2023

@scorpionflower1 vieš čo, striekala som mu to cca pol roka, ale keďže je to kortikosteroid a v pribalovom letáky je uvedené, že treba u detí sledovať rast, a syn je podmierecny na svoj vek, tak som prestala.
Pozrela som sa, že kedy som to tu písala, a chrcal stále, teraz od leta mu dávam homeopatiká a tie pomohli s mandlou.

buba183
30. nov 2023

@misickaa4 Áno pomohlo. Vybrali mu v 3r. Ma 12r

scorpionflower1
30. nov 2023

@letfenixa takze ste mu nedali vybrat mandlu? A chory nebyva?

jesenzima
30. nov 2023

Mojej pomohlo. Neváhaj a pomôž svojmu dietatu

letfenixa
30. nov 2023

@scorpionflower1 nedali sme mu to vybrať. Chorý je podstatne menej.

scorpionflower1
30. nov 2023

@letfenixa no som zvedava ako to u nas dopadne, dnes som volala ako dopadli vysledky na alergie a nejake zakladne markery imunity, co brala nasa pediatricka a vraj ma vsetko uplne ok, ze nas ani netreba posielat na alergo, imunitu ma super, krvny obraz, pecenove testy, vsetko dobre. Asi to robi teda ta mandla, lebo dcera je velmi casto chora, teraz mala dokonca zapal prinosovych dutin, ak nepomoze ten Aerius s Mometasone, bude musiet mandla von.

lusina17
18. apr 2024

@ivka27101 aké kvapky

bubus82
24. sep 2024

@letfenixa možem sa opýtať ake homeopatiká ste dávali? Aj syn ma velku mandlu len jemu tlaci na zvukovody

letfenixa
24. sep 2024

@bubus82 situácia sa zmenila, chorý bol poton v zimnom období veľmi, nakoniec okrem nonstop zväčšenej nosnej mandle sa mu zväčšili aj krcne tak, až sa mu dotýkali. Takže už ma nosnu vonku a krčne zrezane.

jesenzima
Autor odpoveď zmazal
bubus82
25. sep 2024

@letfenixa uf, tak dufam ze je to uz lepsie. Nas chorlavy az tak nie je skor mu to tlaci na sluch

Strana
z2