Pomôže odstránenie krčných mandlí u detí?
Dobrý deň dcérka má stále zápal v hrdle
Stále
Dr odporučila výber mandlí pomohlo vám to keď vám vybrali mandle ? Dcérka má 3 roky
@zelva123 dcérka ochorela pred nástupom do školky týždeň pred nástupom dostala infekciu afty do hrdla z hrdla potom do očí infekciu a z toho sa vyliecila o týždeň zas laryngitidu dostala a terás zas hrdlo má zahnisane a afty a od septembra chodí do škôlky
@1321987 osobne by som nedala vybrať krčné mandle. Nosné bez problémov, ale krčné nie. Majú dôležitú úlohu a po vybratí pôjdu choroby miesto hrdla na priedušky a pľúca
@1321987 osobne by som nedala vybrať krčné mandle. Nosné bez problémov, ale krčné nie. Majú dôležitú úlohu a po vybratí pôjdu choroby miesto hrdla na priedušky a pľúca
@anonym_57c1b7 ani ja nechcem dávať vyberať krčné ani naša pneumologička za to nie je ale aspoň orezat ich bude treba máme ich hrozne veľké
Mne brali az neskor ked som bola na strednej mojej mame dokonca az po druhom porode ale odvtedy klop klop chora skoro vobec nebyvam ked neratam sople co deti donesu.
Upravit stravu. Stravu taku dietnejsiu. Sestrinej znamej dcerke sa to pekne upravilo, aka strava to presne bola neviem, skus kuknut na nete. Ale.to dievca ma uz 7 rokov

@tinna22 dobrý deň, prosím vás ako sa držíte po zákroku?
@monjed
Dobrý deň,
dcérka odvtedy , je to skoro rok, nebrala žiadne ATB. Nemáva žiadne sople, ani kašeľ. V noci konečne dýcha nosom. Ľutujem,že som jej mandľu nedala vybrať už skôr. Jej to naozaj veľmi pomohlo. Tiež som dlho váhala, 2 roky sme to odkladali.