icon

Pomôže Propranolol masť na detský hemangióm?

31. okt 2024

Pomohla vam zeny? Teda vasim detom?kozna predpisala tak vkladam do nej nadej🙏🏻

snowgirl1
31. okt 2024

Ano pomohla len treba poctivo natierať a nečakaj ze ti zmizne za polroka … u nás sa pravidelne kontroly skoncili az po 5,5 roka a ešte natierame

autor
31. okt 2024

@snowgirl1 preboha tak dlho jedy si videla dajy vysledok? Ona to ma nad perou nieje to tak lahke jej natierat len v soanku to robim inak to hned zotrie🤯

diefca
31. okt 2024

@snowgirl1 ake to bolo velke? Za 5,5 roka by sa to aj malo same vstrebat, nie? Nasej to nepomaha, mala by zacat liecbu hemangiolom.

autor
31. okt 2024

@diefca a kde mate hemangiom?? Mate vrodeny? My mame ziskany urobil sa jej po poskriabani

meganka13
31. okt 2024

Nám pomohla, ale natierali sme 3-5 x denne veľmi dlho. Mali sme veľa menších vrodených po celom tele. Trvalo to tak 4 roky kým väčšina zmizla

oliviakatka
31. okt 2024

Pomohla ☺️ môžem nájsť foto

oliviakatka
31. okt 2024
diefca
31. okt 2024

Autorka, ma to na nose pri oku, preto systemova liecba. Inak by som to neriesila a pockala, kym jej to zmizne same

autor
31. okt 2024
autor
31. okt 2024

@diefca chapem mala to ma nad perou ale ja ledwa pri spbku namastim inak neda a hned zotrie na porazenie toje

snowgirl1
2. nov 2024

Mal jedno hniezdo podkozne na celé, na licku vystupeny hemangiom plus za ušami… to na cele je uz nateraz skoro ok na licku mu uz to prekrýva koza ale ano treba často natierať

autor
2. nov 2024

@snowgirl1 nam povedali c lekarni ze iba 2x denne

autor
2. nov 2024

@snowgirl1 a za aky cas si videla vyśedky najme toho vystupenego

snowgirl1
6. nov 2024

Ten vystupeny trval najdlhšie ešte je stale viditeľný ale uz tak “nesvieti” koza prerastá cez to … na čele tam sa “vstrebali” a sú len malé pozostatky… nám hovorila ze mozme aj 4 x za den

autor
6. nov 2024

@snowgirl1 uz neporiesime nic dcerka si hlo zaskrabla krvacalo to
Dlho leteli sme na plasticku chirurgiu tam nam
To komplet spalili lebo samodtrhol sam. Uz len cakat co bude ked odpadne chrasta snad uz s anikds neukaze