icon

Pooperačná starostlivosť o dieťa

pataja
15. nov 2025

Dieta 3 a pol roka. 3 deň po operacii 1 dňovej - vybratie nosnych a zrezanie krcnych mandlí.
Uz 3ti deň ma zvýšenú teplotu. Je to normálne? Menej pije, snažíme sa po lyzickach ako sa sa. Jedlo piskoty v čaji, trochu pribinacik, zemiaky roztlačene, Trochu vajíčko, jablko a banán mix...ja už neviem co davat, aby som.neublizila., polievka zelen.mixnuta
Poraďte prosím ako ste to zvládli, čo ste dávali prvý týždeň jest aby to bolo setrne, krémové, nie dráždivé.
Od vcera ma ATB , mali sme aj uz cez 38 st.
Sme totálne nevyspati, co stale sledujeme ci v noci nekrvaca. Operácia bola bez komplikácií no neviem očakávala som hladsie zotavovanie.
Ja už neviem co je normálne a co nie.
Vcera ho na pohot.vysetrila len doktorka detska nie ORL lebo bol na operacke a ani CRP nespravila len baterkou kukla do hrdla a dala ATB.
Pardon za ten chaos v texte, no mam za sebou 3 hod spanku za 2 dni

anonym_0e20ec
15. nov 2025

@pataja Nas mal vyse tyzdna po vybere nosnych mandli take horucky, ake v zivote nemal. Vkuse sme mu zrazali.... :( A cca 9 mesiacov trpel kazdu chvilu na nejaky infekt. Az potom to preslo. Do vyberu maval maximalne zvysenu teplotu a nebyval tak casto chory, ako tych 9 mesiacov po vybere.....

Drzim paste, nech to cim skor prejde.

betulinka1
15. nov 2025

@pataja zmrzlinu po lyzickach. Mne ked vyberali aj nosne aj krcne, mala som 9 rokov, pisal sa rok 1989 a normalne rodicom povedali aby mi nakúpili rusku zmrzlinu a jedla som ju cely den. Viem, ze sa to teraz nepoužíva ale ja by som to urcite svojmu dietatu dala, lebo mne to pomahalo na tie krcne, ktore mi horeli. Inak ta teplota nemusi byt uplne z mandlí ale zhoda náhod aj s nejakou virózou.