Poradíte sirup na občassný kašel a začínajúce soplíky?

mondulka
29. nov 2013

Sme chorí a malú to zatial obchádza ale už začala prskať,sem tam zakašle a začínajú sa jej vytvárať aj soplíky ja aj s mužom máme sople a bolí nás hrdlo.Malá má 16m.Rozmýšlam nad sirupom Ambrosan.Dávam jej probiotiká každý deň aj vit.C.

akrim1311
29. nov 2013

Stodal.Sú to homeopatiká 😉

orsulka
29. nov 2013

predovšetkým vela veeela veeela vitamínu "C" uplne až nadopovať vitamínom, aby to nechytila... a aj stoptusin sirup je dobrý, len skontroluj, či to môžu 16 mesačné deti....to už neviem (my sme trochu starší) 😉

strociatka
29. nov 2013

ahoj, vysad tie probiotika, ak kojis koj viac, ponukaj. Potom ak sa ti ten kasel nezda a mas pocit, ze je zahlienena, vysad uplne vsetko mlieko (okrem materskeho) a urob jej z cibulky a medu, prip. cukru stavicku a to jej davaj 2-3 denne jednu lyzicku, hned jej bude lepsie.

modrofuzik11
29. nov 2013

sare davam cerstvo vytlacenu pomarancovu stavu, caj s medom a citronom a snazim sa obcas do nej naladovat aj cesnak. ten ide tazko ale obcas sa zadari... pomaha to.

ludkazh
29. nov 2013

@mondulka ak už začina kaslať tak ambrobene alebo mucosolvan sirup

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lorela
2. dec 2013

S probiotikami a hlavne vit. C v umelej forme ak už vôbec, tak by som to aspoň nepreháňala. Vhodnejšie je dávať detičkám denne zeleninu a ovocie bohatú na vitamín C - v takých rizikovejších obdobiach. Ale k otázke, mám dobré skúsenosti so spomínaným Stodalom na kašeľ a morskou vodou do nosíka.

barnica
5. dec 2013

Nám zabral od firmy Swiss Sirup na kašeľ pre deti - čisto prírodný produkt