Poraďte inhalátor

nikolal
12. feb 2015

Aký inhalátor odporúčate kúpiť a čo inhalovať. Naša dvojročná slečna má opakujúce hlieny, ktoré jej zatekajú a chytila aj zápal uška z toho. Poraďte. Ďakujem.

janinah
12. feb 2015

V tomto prípade žiadny,netreba.Treba vyš. nosovú mandľu a pri soplíkoch poriadne odsáávať resp. fúkať nos + nos. kvapky poctivo dávať.

xevulax
12. feb 2015

ja mam doma omron a som velmi spokojna. aj teraz mam deti chore, tak inhalujeme. zatekaju im soplikz, kaslu a su zachripnute, vzdy nam inhalacie pomozu. inhalujeme roztok chloridu sodneho (dostat v lekarni v infuznej flasi). ja mam 3 deti a veru u nas sa uzivi

7macka7
12. feb 2015

@nikolal Mi mame znacku Sanitas....nadovsetko som spokojna 🙂

nikolal
autor
17. feb 2015

@xevulax co inhalujete a ako často? pomaha to aj na hlieny, hej?

xevulax
19. feb 2015

Inhalujeme toztok chloridu sodneho (normalne je dostat v infuznej flasi v lekarni) ja davam vzdy ked maju hlieny (mamr casto priedusky zapalene, urcite pomaha), dokonca aj niektore lieky sa daju inhalovat (na predpis od lekara)

xevulax
19. feb 2015

@nikolal a ako casto- podla potreby. Ked sme mali zapal pluc inhalovali sme co nakviac zo islo to fakt boli hodiny denne, ale vacsinouteraz ked su starsie vyinhalujeme tak jednu napln 4x denne (ale naozaj zalezi od stavu)