icon

Poraďte liek na odlepenie hlienov z priedušiek

lubikan
20. nov 2013

moja mala ma uz asi 4 dni kasel,akoby laringitidu,taky stekavy akoby.ale vzdy nam takto zacina mokry kasel.ale 4 dni sa mi zdaju dlho.uz to pocut,ze sem tam si mokre odlasle,ale neni to ono.davam jej sinupret.je este nieco lepsie,nech sa jej tie hlieny odlepia?teplotu a nadchu nema.dakujem

dejnas
20. nov 2013

@lubikan na vykašliavanie je výborný napr. aj mucoslovan... ale pre istou by som zbehla k dr., ak ide predsa len o laryngitídu, nasadí vhodnejšiu liečbu
my s kašľom bojujeme dlhodobo, synček má navyše astmu (práve po prekonaných zápaloch pľúc a laryngitídach).... takže 4 dni by som ho nenechala bez lekárskeho dohľadu
skoré uzdravenie 🙂

luy
21. nov 2013

tu máš link o kašli a lieky na neho presne podla druhu kašla ,musíš dať liek podla toho ako kašle či vlhko,či sucho....

http://detskechoroby.rodinka.sk/sprievodca-liek...

jankatrnka1
21. nov 2013

ahoj, mojej malej vzdy a dobre zabera solmucol, je v ponuke 100 a 200 , my pouzivame 200 a davamm jej polovicu balenia 3 krat do dna. chuti jej to a hlavne zabera rychlo

m.i.r.i
21. nov 2013

u nas tiez jednoznacne Solmucol..sirup 90tku napriklad mate tak na 4 dni, ale po 2 dnoch uz vzdy vidno vysledok...
Ale moj postreh - solmucol nasadzujem ked zacina kasel vlhky a ma hlienove sople...lebo to mi je uz jasne, ze to vsetko steka....ale ked uz je to zaryte v prieduskach, tak nam ani Solmucol nepomohol...kaslali sme raz viac ako mesiac...a nepomohlo nic...doktorka nam potom dala Spiropent - to je na recept - a po 3 dnoch to bolo prec...to roztahuje pory v prieduskach a vyplavilo konecne vsetko von..Takze moje odporucanie je vyskusat Solmucol ale ak do tych 4 dni neuvidis zlepsenie, chod k lekarke...

margarita
21. nov 2013

tiez na vykasliavanie, vlhky kasel pouzivam Solmucol.

tatinka
21. nov 2013

@lubikan mne na hlieny pomohol echinaceovy cajik, kupis ho v lekarni, neviem sice ci to mozu aj deticky brat ale skus sa spytat v lekarni, je to chutne a ozaj pomaha,,,zaroven posilnuje imunitu

lubikan
autor
21. nov 2013

kocky dakujem,no na Solmucol som zabudla uplne,tiez nam pomahal..mame ho zastrceny v skrinke

pudza
21. nov 2013

Ja som lieky použivala fakt až to bolo nevyhnutne.Cibulku nakrajat pridat med nechat odstat a po lžičkach rano na obed a večer.Pre male deti i zabal s horčice ktora sa troška nahreje na to igelit a obviazat za 2 dni bol pokoj.ODSKUŠANE.;)

luxus10
21. nov 2013

solmucol = acc, alebo acc long, ale solmucol je len na predpis pneumologa, acc kupis volne v lekarni. a skutocne pomahaju obidva.

katkasisk
24. nov 2013

@lubikan ja davam tiež sinupret a som spokojná snim