Poraďte značku dobrého kolostra
... pre deti. tabletky, alebo sirup alebo co sa vam osvedcilo? ktora znacka? a cena?
@danielitta6 môže sa kombinovať kolostrum s aloe?
@zdenka13 dobry den reagujem na váš príspevok, tiež doteraz som brala stále od lr colostrum tekute aj tabletkove pre deti kvôli imunite. ale je to dosť penazi, je akcia na zľavomate delta colostrum za 18 eur a 5+1 zadarmo. rozmýšľam že skusim, niektore mamičky písali že jt to to istné rozdiel je len v cene. vy ste vyskušali tak čo hovoríte, dakujem za skore info
@frisnica26 ja som skusala obe a rozdiel teda iba v cene takze na mna delta
@adalea ano mi berieme aloe a aj colostrum. Colostrum nedavam stale. Prestriedavam to ale ak su chory tak pridam tekute. mam ho vzdy doma. Velmi sa mi osvedcil ale aj cistus incanus. Je to rastlinka a tobolky obsahuju aj zinok a vitamin c. Ak vidim ze sa nieco deje tak zvysim dennu davku. navyse je z toho aj caj a aj sprej do hrdla.
@frisnica26 dobry vecer,my berieme deltu,preto ma zaujala zlavadna 🙂 Nuz,nemozem povedat internetovu lekaren,ked zadate do googlu,vyhodi vam delta tekute za 21 a 60 tbl za 20 eur.Postovne neplatite a tu na zlave je to cena bez postovneho,cize ste na tom istom ;)
A co sa tyka kvality,nedam dopustit ❤ nan zabera fantasticky
@danielitta6 pozrala som aj ja tie zľavy ale je tam 5+ 1 zadarmo a ešte pošta zadarmo. len sa bohjím dať vyššiu sumu z účtu len tak, robila som to ale boli to malé sumy chcem platiť v hotovosti ale nereaguju na môj mail. tak neviem
@frisnica26 ano,ale zase ja sa vzdy bojim kupovat vacsie mnozstvo ked neviem ako baby zareaguju 🙂
@frisnica26 áno, tiež sa nám zdal rozdiel len v cene, boli sme veľmi spokojní, určite deltu odporúčam 🙂
Dobry den, pan pavolh mozem sa spytat mam 6rocnu dcerku a ma 17kg keby som jej davala jednu kapsulu delta kolostrum denne ako prevenciu stacilo by to? Dakujem
Ja mam odskusane tekute aj tobolky od LR a este Delta colostrum z lekarne, to vychadza trosku lacnejsie ako od LR, ale ja rozdiel v kvalite nevidim, podla mna su rovnako dobre obe. Od kedy detom davam, su aj trosku zriedkavejsie chore, ale hlavne priebeh ochorenia je miernejsi
@resuada Dobry den, pokusim sa zareagovat.
1. obidve tekute Delta kolostra Akut aj Kids su zlozenim rovnake, lisia sa iba obalom
2. ano kolostrum mozu aj tehotne zeny - tu existuju rozne protireciace si nazory, ale v principe - neodporucal by som kolostrum uzivat kontinualne pocas celého tehotenstva, ale v takých intervaloch mesiac-dva, potom pauza. Stale je lepsie uzit kolostrum ako antibiotika, alebo ine chcemicke lieky.
3.Wolz kolostrum - pôvodom je to kolostruzm z Nového Zelandu, co je minusovy bod, lebo kolostrum je treba vyberat take, ktore pochadza od krav z nasich podnebných sirok a nie z iynch kontinentov. Kolostrum totiz obsahuje vela protilátok, ktore sa tvoria na zaklade stimulov z prostredia (antigeny, potogeny...) a kedze my zijeme v podobnom prostredi, tak tie protilatky logicky su blizsie nasim potrebam. Dalsie minus je, ze v jednej kapsuli je velmi nizka davka kolostra - iba 190 mg, preto oni odporucaju dennu davku 5 kapsul. Myslim si, ze jest 5 kapsul denne je uplne zbytocne, lebo okrem kolostra skonzumujete aj vela tzv. pomocnych latok, vratane latok, z ktorých je vyrobena samotna kapsula. Pre porovnanie Delta kolostrum ma 400 mg v jednej kapsuli, uzivaju sa 2 denne, co je tak akurát. Barnys ma 500 mg kolostra, ale tu je handikep v tom, ze je spracovane nesetrnou technológiou - takze ta davka odpoveda tak polovicnemu ucinku. Wolz neuvadza presne a aku technologiu spracovania (susenia) ide, len spominaju "jemny sposob susenia", co mi znie tak zavadzajuco. Ked si prepocitate na ako dlho vystaci jedno balenie pri beznom davkovani, tak je to iba 25 dni. Cena mi pride za takyto produkt prilis vysoka. Predstavte si, ze by ste zacinali byt chora a potrebovali by ste si zvysit davku kolostra, tak kolko budete denne konzumovat kapsul Wolz kolostra? 20? To je za hrst 🙂 Z môjho pohladu neexistuje ziadny racionalny argument, preco by si zakaznik mal kupovat konkretne toto kolostrum.
@nevesta1974 Podporim Vase skusenosti - ja som tiez toho nazoru, ze tieto dve kolostra su podobne ucinne, bohuzial LR ma dost vysoko nastavene ceny, ale to je asi logicke, lebo sa jedna o sietovy marketing (MLM system), kde sa dost velka cast obratu prerozdeluje ludom zapojených do siete ako financny benefit. Cize tie peniaze sa tam musia vytvorit.
@kikaalili Dobry den, ani neviem, ci som uz reagoval na Vas dotaz. Ak nie, tak az teraz. V podstate by ta jedna kapsula zatial stacila ako prevencia, skuste to tak. Ja standardne odporucam redukciu davku pre deti tak do 4 rokov, potom uz rovnake davky ako pre dospalych. Ale uvidíme sama podla vysledkov, pripadne potom dalsiu kapsulu pridate. Myslism, ze je to hodne individualne a neda sa tu povedat vseobecne platny navod.
@lucijag Ak teda mate dobre skusenosti s delta kolostrom, tak skuste produkt od nich, mne sa zda byt dobry - Aktiv plus kolostrum+betaglukan, ten betaglukan je z reishi a v 1 kapsuli je 200 mg, co je na betaglugan velmi dobra davka. Podla mna aj kombinacia s kolostrom je velmi vhodna, lebo tie dve latky sa dobre doplnaju.
@luthiel pozdravujem Vas. Co mozno najvyssiu. Ked mu date aspon 5 davok po 8 ml v priebehu celeho dna bude to fajn. Flasu sice miniete za 3 dni, ale bude to mat efekt. Ked je uz choroba rozvinuta, alebo este zjavne prebieha, tak 1-2 davky su malo. Keby to nebolo tak finacne nakladne, tak by som ludom radil pouzit jednu flasku za den. Kolostrom nie je mozne predavkovnie. A v case choroby je treba vysoky prisun imunitnych latok z kolostra.

@pavolh dakujem za odpoved, ja pouzivam od firmy LR ale je dost drahe, velmi dobre zabera, ale rychlo sa mina, dcerka mala imunodeficit, zle reagovala na liecbu ,tak som jej ju vysadila a davala len colostrum, a tento rok ma ovela lepsie vysledky imunity, ale zistili jej histaminovu intoleranciu, u syna velmi nezabera colostrum, je stale soplavy, ae kym niesu horucky a nic vaznejsie, tak ok ,