Posilnenie imunity 13 mesačného bábätka
Maminky, čo odporúčate na posilnenie imunity? 13 mesačná dcérka má za sebou náročné dni plných horúčok, kvôli obličkam je nonstop na profilaxii antibiotikami a do toho ju čaká veľmi náročná operácia. Ak je možné chcela by som trochu dopomôcť organizmu aby sa dal dokopy a aby zvládla ešte to čo ju čaká.... rozmýšľala som nad sirupom kolostrum... prípadne čo iné? Ďakujem 🙂 (nekojím)
Tiež odporúčam Čučoriedkový narosan od justu ..Syn tiež po 2 veľmi náročných operáciach srdca , mnohých transfúziach s rôznymi poruchami vďaka narosanu sa imunitne drží prekvapivo dobre..striedame Tropic s Čuroriedkovým je to dobrá voľba..pre viac info rada poradím v IP...
@bajuss21 kolostrum je vyborne, ale kludne uz tobolkove a vysypat, zamiesat do prikrmu, kase. Ak jej teda nevadi mlieko. Nasi ten sirup nechceli, nadrapovalo ich z toho...no a odporucam aj Draci sirup z Mycomedica a vacsim uz davam MycoComplex tobolkovy alebo Coriolus v pripade akutnej choroby.
@bajuss21 pre nás jednička je Cebion, je to céčko, ktoré deti na posilnenie imunity potrebujú to, vlastne by mal byť základ pri posilňovaní 🙂
aj chuťovo je v pohode, sú to kvapky, takže deti nemajú problém s užívaním, Emmke ho dávam s čajíkom na lyžičke a je to fajn 🙂
Ďakujem! ❤️
Nárosan tropic od nahrin kamoška Ti vie objednať ...čisto prírodné dcérke som dávala od 6 mesiacov a poviem ti paráda....super že také niečo je

Skuste pozriet aj Narosan Cucoriedkovy, okrem posilnenia imunity, upravi aj krvny obraz aby bola silna a zvladla operaciu. Mojim dceram velmi pomaha.