icon

Posilnenie imunity 13 mesačného bábätka

bajuss21
9. sep 2021

Maminky, čo odporúčate na posilnenie imunity? 13 mesačná dcérka má za sebou náročné dni plných horúčok, kvôli obličkam je nonstop na profilaxii antibiotikami a do toho ju čaká veľmi náročná operácia. Ak je možné chcela by som trochu dopomôcť organizmu aby sa dal dokopy a aby zvládla ešte to čo ju čaká.... rozmýšľala som nad sirupom kolostrum... prípadne čo iné? Ďakujem 🙂 (nekojím)

borka82
9. sep 2021

Skuste pozriet aj Narosan Cucoriedkovy, okrem posilnenia imunity, upravi aj krvny obraz aby bola silna a zvladla operaciu. Mojim dceram velmi pomaha.

drobcek17
9. sep 2021

@bajuss21 my od cca roka dávame imunoglukan, píše síce že je od 3 rokov ale malý býval často chorý tak nám ho lekárka kázala užívať. Užíval ho asi 7 mesiacov v zime a vtedy nebol vôbec chorý. Vyskúšajte

mirellka
9. sep 2021

Tiež odporúčam Čučoriedkový narosan od justu ..Syn tiež po 2 veľmi náročných operáciach srdca , mnohých transfúziach s rôznymi poruchami vďaka narosanu sa imunitne drží prekvapivo dobre..striedame Tropic s Čuroriedkovým je to dobrá voľba..pre viac info rada poradím v IP...

nevenka
9. sep 2021

@bajuss21 kolostrum je vyborne, ale kludne uz tobolkove a vysypat, zamiesat do prikrmu, kase. Ak jej teda nevadi mlieko. Nasi ten sirup nechceli, nadrapovalo ich z toho...no a odporucam aj Draci sirup z Mycomedica a vacsim uz davam MycoComplex tobolkovy alebo Coriolus v pripade akutnej choroby.

dankovicova
9. sep 2021

@bajuss21 pre nás jednička je Cebion, je to céčko, ktoré deti na posilnenie imunity potrebujú to, vlastne by mal byť základ pri posilňovaní 🙂
aj chuťovo je v pohode, sú to kvapky, takže deti nemajú problém s užívaním, Emmke ho dávam s čajíkom na lyžičke a je to fajn 🙂

bajuss21
autor
10. sep 2021

Ďakujem! ❤️

gugulko
15. sep 2021

Nárosan tropic od nahrin kamoška Ti vie objednať ...čisto prírodné dcérke som dávala od 6 mesiacov a poviem ti paráda....super že také niečo je

aida4
Odpoveď bola odstránená
bajuss21
autor
19. sep 2021

@aida4 😅 áno jej obtiaže zmiznú po pár náročných operáciách.... ďakujem

aida4
Odpoveď bola odstránená