icon

Potničky a akné u bábätka

13. mar 2025

Ahojte mame skoro 5 týždňové babatko a strašne sa nám vyhadzala ma to po celej tvaricke plus aj na krku a hrudi…. Pridávam fotku, treba panikáriť? Deň čo deň je to horšie aj jej to natieram ale zatiaľ sa to len zhoršuje

heminepa
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
13. mar 2025

@heminepa nevolala som, najskôr som sa chcela poradit tu so skúsenými mamičkami až potom volať lekárovi 🙂

heminepa
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
13. mar 2025

Pisala som mail pre istotu… dúfam že to nebude nič vážne

pojezdalova
•
13. mar 2025

Mám skoro 3 mesačného syna a tiež bol taký vysypaný.Ešte teraz s tým bojujeme čo nie je úplne vyliečený.Tiež som ho skúšala potierať všeličím...DR poradila dubovú kôru, vývar z ovsených vločiek , krém Vitela-tuším že tak sa volá.potom predpísala vodičku do kúpeľa a mastičku takú zelenú (nemám ju tera po ruke).Pomaly sa toho zbavujeme ale krémovať musím stále.Náš to mal po líčkach a čelíčku veľmi vyhádzané, až také lišaje..

vlkovaandrea
•
20. jún 2025

Ahoj zistila so čo to bolo. Máme niečo podobné. Dr predpísala kys. Mliečnu ale nemám zatiaľ pociy že to zaberá

autor
•
20. jún 2025
@vlkovaandrea

Ahoj zistila so čo to bolo. Máme niečo podobné. Dr predpísala kys. Mliečnu ale nemám zatiaľ pociy že to zaberá

@vlkovaandrea bolo to obyčajne Nov. Akné a potnicky, menej som ju obliekala a akné zmizlo samé od seba