Potrebujú deti okuliare pri 1.25 dioptriách?
Dobrý večer.chcel aby som vedieť váš názor dcéra začala mať problém zo zrakom,teda takto vo štvrtok že nevidím na písmenká aj v piatok sobota bola taká spáva. Aj sa sťažovala na oči že ju bolia ma diagnostikovanu epilepsiu možno vpliv na zrak .Nedeľa v pohode pondelok tiež že už ju nebolia očká ani utorok ani streda.Ale šli sme pre istotu k očnej dala jej čítať v pohode čítala videla všetko aj z blízka aj z diaľky .Ako jej dali kvapky na rozšírenie zrenic pozrela ju cez tie stroje všetky tak povedala že má problém na blízko 1.25 dioptrie predpísané .Neviem mám jej dať tie okuliare? Veď číta v pohode,oči ju už nebolia .Ak jej dám okuliare oči si zvyknú na dioptrie .Neviem ak nebude mať problém nasledujúce dni s čítaním nebude problém tak jej ich mám dávať aj tak? Aký máte názor? Ďakujem
Otazka je ci + ci -
Ci to bol lekar co mas skusenosti s detmi
Inak veta “ oci si zvyknu na dioptrie” -JE BLBOST!!!
Otazka je ci + ci -
Ci to bol lekar co mas skusenosti s detmi
Inak veta “ oci si zvyknu na dioptrie” -JE BLBOST!!!
@taktotedanie sú to plusové dioptrie a čo som zisťovala pri detoch je to normálne že vyšetrenie ukáže hodnoty plusové .dcéra mala pár dní problém s očami ale pravdepodobne to bolo spôsobené mikro epi záchvatom lebo už ju oči nebolia číta bez problému .Okuliare jej vyberiem bude ich nosiť uvidíme po kontrole v septembri čo bude
@anonym_autor ked ma plus dupľom musí nosiť
Z minusky vie " vyrast" moze sa to zlepšiť ale plusky nie
Len jej ich daj a netráp ju aby nebolo horsie
@petrao2 opacne! Pozor na to co pisete!
@taktotedanie sú to plusové dioptrie a čo som zisťovala pri detoch je to normálne že vyšetrenie ukáže hodnoty plusové .dcéra mala pár dní problém s očami ale pravdepodobne to bolo spôsobené mikro epi záchvatom lebo už ju oči nebolia číta bez problému .Okuliare jej vyberiem bude ich nosiť uvidíme po kontrole v septembri čo bude
@anonym_autor ano deti maju prirodzene plusove dioptrie lebo maju mensie oci

@anonym_6a2163 nie plus má
@anonym_autor ked ma plus dupľom musí nosiť
Z minusky vie " vyrast" moze sa to zlepšiť ale plusky nie
Len jej ich daj a netráp ju aby nebolo horsie