Pozitívny antigénový test - syn má Covid-19
Prosím čím viac čítam tým viac sa do toho zamotavam.Syn 13 rokov ostal od pondelka zo školy doma v karanténe lebo učiteľka napísala v nedeľu, že spolužiaci boli pozitívni.V nedeľu syna som testovala školským antigenovym testom a bol negatívny,v pondelok ako som prišla z práce že mu je zima a teplotu mal a 2 krát som ho testovala a vyšiel pozitívny.Mladsi syn 7 r. od dnes utorka už ostal doma.Ja s manželom sme obidvaja očkovaní,nám nevyplýva povinnosť ostať v karanténe že? Ale ostali sme obidvaja doma na HO.Starsieho syna som registrovala na PCR,došiel termín na štvrtok 2.12.Ako to je s PNkou alebo OCR? Lebo HO môžem mať max len 5 dní.Odkedy si môžem o ňu žiadať a dá mi niekto PN keď som očkovana? A musíme ísť aj my ostatni na PCR test (my dvaja s manželom + mladší syn),to treba sa sami registrovať či automaticky nas zahlasia po pozitívnom výsledku PCR staršieho syna? A karanténa sa synovi od kedy počíta od pondelka od výsledku dom.antig.testu či až od výsledku PCr testu lebo to môže byť až v piatok prípadne neskôr.
prosím Vás, po akej dlhej dobe ste boli na pcr teste po antigenovom a potvrdil pozitivitu? ja som si robila domáci antigenovy v stredu, vyšiel pozitívne objednala som sa a termín mi dali až na pondelok, je šanca ze pcr to ešte zachyti? ide my aj o ten papier o prekonani. Ďakujem
@radka816 ja som mala v stredu antigen potom v piatok pozitivny a u dcery v stredu antigen negativny bezpriznakova a potom v nedelu pcr uz vysla pozitivna podla mna ti zachyti
@andrejka1974 ahoj tak dnes som bola na test tak som zvedava príznaky mam stále nemám chuť ani čuch len som trosku prekvapená pretože test mi robila baba tak ze len do jednej nosnej dierky a to len tak trošku a hrdlo tiež len trosku prešla tak dúfam to ten test zachyti lebo ma slahne 😭 čakám na výsledok

@andrejka1974 my máme len dvoj izbový byt takže izolovať sa nedá,sme všetci pokope v podstate stále.Tak uvidíme ako dopadneme my,kto to dostane,čo už keď to bude nespravíme nič,hlavne nech sa všetci z toho dostaneme a sme v poriadku