icon

Prechádzky s chorým bábätkom

25. nov 2025

baby mám 6m babo ktoré začalo kašlať (hlavne v noci, ráno a občasne cez deň) ma plný noštek, keď plače je občas počuť ako je zachripnuty.. boli sme u dr a teda že ma dýchanie čisté že je iba nachladeny resp že mu to prave začína. na kašeľ nič (že je to vírusové), na sople iba morskú vodu a odsávať. ale teda mám ešte skolkarku ktorú nosím ráno do škôlky (cca 20min pešo). dr som sa pýtala tak že mozem v pohode s malým chodiť veď je v kočíku zababuseny, že sa aspoň otuzi, že ak bude moc chladný vzduch mám mu dať šál. čo si myslite, nemôže ešte viac ochorieť? je dobrý nápad s ním ísť ráno na 40min prechádzku?

anonym_353d17
25. nov 2025

Ja by som nesla ak uz je pod 0, ten chladny a vlhky vzduch moze ublizit aj ked sa vzdy tvrdil opak

osky
25. nov 2025

Ked uz je nschladnute,taketo mal babo,urcite by som ho netahala v tomto pocasi von.

anonym_224578
25. nov 2025

Lekárka má pravdu, prechádzka mu pomôže uvoľniť dýchanie. Ak nemá teplotu kľudne choďte von. Aj keď ste doma viac vetraj, nech má stále čerstvý vzduch.

autor
25. nov 2025

ďakujem za názory. uprimne mňa ten kašeľ trápi viac, aby nedostal nejaký zápal priedušiek, či to nehrozí že sa mu to zhorší vďaka prechádzkam?

anonym_224578
25. nov 2025
@anonym_autor

ďakujem za názory. uprimne mňa ten kašeľ trápi viac, aby nedostal nejaký zápal priedušiek, či to nehrozí že sa mu to zhorší vďaka prechádzkam?

@anonym_autor Čerstvým vzduchom sa dýchanie uvoľní, bude menej kašľať. Určite mu to neublíži. Len nezakrývaj ústa šálom ani ničím iným.

konikkon
25. nov 2025

@anonym_autor samozrejme, že mu pobyt na vzduchu prospeje. Nechodí sa von len s horúčkou.